IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазан АД (4F5 / FAZAN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• стига сте дигали патардия... :-) ... а новия акционер да се пофали официално :-)

"Фазан" АД прави чорапи №1 поне в България ... в момента съм из Германия, Франция и др. и верно са наводнили хиперите с китайски и турски полиестерни чорапи, които за мен са си чиста и вредна химия...

притежавам акции (и чорапи) на Фазан АД и коментара ми за продуктите на дружеството не е препоръка за търговия с акциите му!

Коментар

• Кой продава тук, то не са много акционерите дето имат няколко хиляди бройки... Алианц, Статус?

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
        Първоначално изпратено от Николай Митанкин
        Ее, polki, не "сривай" пазара, де Качествените чорапи вървят по лев и 60 в Била и Кауфланд. Дори вчера видях и промоция. Здраво, качествено, а и с добър дизайн.
        Чичо Кольо, имам прилично количество акции тук и няма как да искам да сривам цената , но явно имаме сключени договори с двете посочени търг.вериги за продажба на чорапи ................... което мисля, че е добра новина
        polki, продажбите в България не са спадали, но пазарът е малък. Все пак в сегашната ситуация усилията са насочени и към него.

Впечатлен съм от коментарите, всеки със своето основание. Какво да се направи в криза като сегашната? Виждам и рационални предложения, които ще предам на мениджмънта.

Според мен в случая имаме едно трудно, но навременно управленско решение. Вижте отчетите. Печалба по тримесечия 2007: 12, 21, 32, 85 и общо 150 за годината. 2008: 128, 119, 36, -63 и общо 220 за годината. На пръв поглед 2008 е била по-добра от 2007, но тенденцията - негативна. И то не, защото машините са остарели, а заради срива на британския паунд и понижаване критериите за качество на западните текстилни борси. Пише го във всеки от последните доклади на дружеството.

Коментар

• ами розовото е модерно, пък джапанките ми са маркови, яд ли те е

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
            ех гугъле, така и не се научи да не слагаш тия бели чорапи като носиш сандали ..
            вярно прав си! :-)
            чат-пат нося бели чорапи със сандали и сини гащи, но ти как съчета розови гащи с бели чорапи и джапанки... :-) убавец мамин :-)

Коментар

• ех гугъле, така и не се научи да не слагаш тия бели чорапи като носиш сандали ..

Коментар

• Супер са си бамбуците

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
                  Особено тези с бамбук Те са ми любимите и са много удобни.
                  Бамбукът е нов ЕКО- материал в текстилната индустрия.

Той е естествен продукт и се извлича от дървесната сърцевина, като създава 100% натурално влакно. Влакното само по себе си има собствени антибактериални свойства и е много меко при контакт с кожата, което допринася за комфорта при носене. За разлика от другите антибактериални тъкани, които за целта се третират с някои химикали, бамбукът естествено предотвратява развитието на всякакви гъбички и бактерии. И още:

· той е антистатичен;

· позволява циркулацията на въздуха;

· предотвратява лошите миризми.

· Материята е 36% хигроскопична, което спомага за естественото охлаждане на краката.
                  :-) :-) :-)

притежавам и акции и чорапи! личното ми мнение не е препоръка за търговия с акциите на дружеството!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                    Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                    Айде ва някой няма ли да ми продаде бе .Турил съм един ордер 1000 бр .Ако има повече за продаване да каже
                    Много "щедра" оферта.. какво ще добавиш към нея за тия бройки Мустанги?

Хърсъзино давай колко имаш Ша ги взема

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                      Айде ва някой няма ли да ми продаде бе .Турил съм един ордер 1000 бр .Ако има повече за продаване да каже
                      Много "щедра" оферта.. какво ще добавиш към нея за тия бройки Мустанги?

Коментар

• Айде ва някой няма ли да ми продаде бе .Турил съм един ордер 1000 бр .Ако има повече за продаване да каже

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
                          Особено тези с бамбук Те са ми любимите и са много удобни.

Верно мноо са готини .Убава материя се е получила

Коментар

• Особено тези с бамбук Те са ми любимите и са много удобни.

Коментар

• Ми ако ги пуснат чорапите по 50ст сигурно ще се изкупят, пък и те не са лошички...

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
                                Ами вместо да купуваш акции - купувай чорапи. Както разбирам, складовете им са натъпкани догоре и няма да е проблем да вземеш няколко милиона чифта.

Убава идеа ма не моа ги търгувам тез чорапи през Кобоса бе

Коментар

Working...
                                X