Ами вместо да купуваш акции - купувай чорапи. Както разбирам, складовете им са натъпкани догоре и няма да е проблем да вземеш няколко милиона чифта.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фазан АД (4F5 / FAZAN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ГариКФН трябва да се намеси и да разследва търговията от последните дни, най-вече от петък. В края на сесията рапродажби свалиха цената с 16%, а към 16 часа се разбра защо - предприятието спирало за 6 месеца. Очевадно е, че някой е знаел новината предварително.
P.S. Нямам акции, но такива неща ме дразнят и срещу тях трябва да се вдига шум. Търговията с вътрешна информация е подсъдна и следващия път може да удари и мен.
Абе те ко мой и на 1.40 или па на 1 лев да я свалят от инсайдърство цената няма да е зле Утре ще сложа един ордер за 1000 бр да купя па ако има някой да продава повече да се обади да ги взема Аз гледам да има племето чорапи да не му настиват краката че и зима иде
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГариКФН трябва да се намеси и да разследва търговията от последните дни, най-вече от петък. В края на сесията рапродажби свалиха цената с 16%, а към 16 часа се разбра защо - предприятието спирало за 6 месеца. Очевадно е, че някой е знаел новината предварително.
P.S. Нямам акции, но такива неща ме дразнят и срещу тях трябва да се вдига шум. Търговията с вътрешна информация е подсъдна и следващия път може да удари и мен.
Коментар
-
КФН трябва да се намеси и да разследва търговията от последните дни, най-вече от петък. В края на сесията рапродажби свалиха цената с 16%, а към 16 часа се разбра защо - предприятието спирало за 6 месеца. Очевадно е, че някой е знаел новината предварително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаАбе аз грабвам от време на време на 2-2.50 лв па да видим какво ще излезе след време.Викам си се едно съм ги изпапал по кръчмите тия пари.
притежавам фазани и не е препоръка за търговия, ама
колеги бъдете смели не се крийте... :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХайърсъзовПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от ХайърсъзовЧервенокривокраки димящи човече от планините, проблема е с ликвидността тук ( и не само тук ) ..... ще има танци околу огъня ама коя луна точно ...? само великият дух ще каже...
Споко Хърсъзино не се плаши.Пазара е велика сила ша оцени гаргата Па аз бърза работа немам ва.Мой си стоим с години у некой позиция за която сметам че мой стане златна мина Па като знам де и беше цената преди курекцията си мислим че сега ми удисва да улезна
Не са не са Стискат я А нъл ги знаеш че са баш тарикаите .Чекат си нещо хитреците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от ХайърсъзовЧервенокривокраки димящи човече от планините, проблема е с ликвидността тук ( и не само тук ) ..... ще има танци околу огъня ама коя луна точно ...? само великият дух ще каже...
Споко Хърсъзино не се плаши.Пазара е велика сила ша оцени гаргата Па аз бърза работа немам ва.Мой си стоим с години у некой позиция за която сметам че мой стане златна мина Па като знам де и беше цената преди курекцията си мислим че сега ми удисва да улезна
Коментар
Коментар