IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазан АД (4F5 / FAZAN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
    Червенокривокраки димящи човече от планините, проблема е с ликвидността тук ( и не само тук ) ..... ще има танци околу огъня ама коя луна точно ...? само великият дух ще каже...

Споко Хърсъзино не се плаши.Пазара е велика сила ша оцени гаргата Па аз бърза работа немам ва.Мой си стоим с години у некой позиция за която сметам че мой стане златна мина Па като знам де и беше цената преди курекцията си мислим че сега ми удисва да улезна

Коментар

• Червенокривокраки димящи човече от планините, проблема е с ликвидността тук ( и не само тук ) ..... ще има танци околу огъня ама коя луна точно ...? само великият дух ще каже...

Коментар

Много яка акция... тук са яките проценти... шареното пиле ще литне изведнъж...скоро към 28 ... после 35.... даааа...!

Ииииииий Харсъзино мой ли се окажеш прав Ава купих си и аз наскоро некой друга гарга тука щот кат зяпах кат улав пред шатрата мнооо евтино ми се видя туй чорапогашническо предприятие ва.То некакви се 2 мил. капитализацийка па разбрах че теренче имали бая до Голямата река.Па Старата планина уж са сериозни ора знае ли човек тая гарга дъл няма да отлети изведнъж

Коментар

• Много яка акция... тук са яките проценти... шареното пиле ще литне изведнъж...скоро към 28 ... после 35.... даааа...!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            Първоначално изпратено от alex2511
            Първоначално изпратено от Императорът
            Вчера събранието беше ли? Новини някакви знае някой ли?
            Дивиденттче няма, може сплит на по късен етап ..
            Че има ли сухо за сплит?
            По вероятно увеличение със емисионна .

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
              Първоначално изпратено от Императорът
              Че има ли сухо за сплит?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Проверявам дали съм само аз глътнал леко водица ... засега стискам така че ще дочакам... благодаря че писа..
                Нямаше да е лошо да бяха дали малко дивидентчета, ама те кво да дадат като нищо не са изкарали.

Личното ми мнение, че тази компания е за продаване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът

Коментар

• Вчера събранието беше ли? Новини някакви знае някой ли?
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Проверявам дали съм само аз глътнал леко водица ... засега стискам така че ще дочакам... благодаря че писа..

Коментар

Как сме колеги ( затънали в отчаяние ) ?? Позабави се отлитането на шареното пиле изведнъж !
                        Акциите на пилето се характеризират с това, че са вечно твои..
                        Поне дълго време ще се наричам акционер... Акционер - това звучи гордо!!! Тук имаше хора с по 1к ... как сте ??

Коментар

Как сме колеги ( затънали в отчаяние ) ?? Позабави се отлитането на шареното пиле изведнъж !
                          Поне дълго време ще се наричам акционер... Акционер - това звучи гордо!!! Тук имаше хора с по 1к ... как сте ??
                          Добре сме ние , явно ти не си хихи .

Коментар

• Как сме колеги ( затънали в отчаяние ) ?? Позабави се отлитането на шареното пиле изведнъж !

Коментар

• Колеги излиза на мода раздаването на девидент и то по-висок от лихвите на банката на годишна база.При този трайно падащ и неясен докога падащ пазар ,какво друго да е ?Незнам как стои тук въпроса за девидентите ,нямам и скоро не се очертава,но все пак трябва да се помисли по този въпрос.Забележете ,че дружества без девидент падат още надолу ,ако да са и на печалба...Не е препоръка за търговия...

Коментар

• CENHL са сериозен холдинг- По всяка вероятност ще ги качат на сегмент А

Коментар

Working...
                                X