IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазан АД (4F5 / FAZAN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тука голяма мъка е.
    На какво се надяваме? Как я виждате тая позиция?

Коментар

• Ето още нещо за шареното писе
      http://www.revix.ru/images/other/1461-odetye-koty.html

Коментар

• Наа гледай фундамент да има, другото е без значение мн.
        ПП. Не е съвет и все още нямам акции.

Коментар

• Нищо лошо няма в това че чорапите от тази и не само тази серия са успешни и добри.... това им е работата на производителите.. притеснява ме ликвидността на акцията... много в страни останахме нещо ..

Коментар

• Нз, преди две седмици реших да си взема от новите бамбукови чорапи и останах много доволен Стархотни са. Реших да се поинтересувам и продавачката ми каза, че фазанките се купували като топъл хляб и вече почти не им били останали бройки.

Коментар

• Ей , много окуця тази позиция...... направо не го виждам "шареното пиле което отлита отведнъж" как отлита нито отведнъж , нито полекичка ....имах удоволствието (или глупостта) да го направя водеща позиция "шареното пиле което отлита отведнъж"...аре ще видим....

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
                Първоначално изпратено от alex2511
                Първоначално изпратено от Императорът
                Добра новина ще е да направят едно сплитченце... ;-)
                Именно, ама рано ще да е Импе, търпение трябва ! В интерес на истината тоя Q1 не ми хареса но нейсе.
                Абе стига с това търпение по дадени позиции в периоди, когато са умрели! Да не сте институционални инвеститори. Научете се да бъдете спекуланти.
                Щом казваш, ще се научим да бъдем спекуланти ХЕХЕХЕ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                  pana_bg, Шарено пиле не ми е водеща акция, нямам кой знай колко там, мога и да почакам...
                  това кой знае защо ми напомни за ония юнак от рекламата на кока-кола...
                  * think positive * think simple * think big *
                  * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Влизайте в дадена позиция, когато освен че има фундаментални причини за растеж, същевременно има вече и инидикации (вкл. и технически, конюнктурни, политически и т.н.) за начало на такъв. А после бъдете търпеливи докато расте. Ама се иска и решителност за излизане в даден момент. Когато растежът вече надхвъля фундамента на даден етап. Всичко друго е ала-бала. Аз понеже съм простак така правя. А вие си чакайте Годо.

Коментар

• pana_bg, Шарено пиле не ми е водеща акция, нямам кой знай колко там, мога и да почакам...
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Говорех за годишния. Сега виждам, че е излязъл и тримесечния и там наистина падат много както казваш. Нямам акции тук и не го следя толкова отблизо.

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
                          Първоначално изпратено от Императорът
                          Добра новина ще е да направят едно сплитченце... ;-)
                          Именно, ама рано ще да е Импе, търпение трябва ! В интерес на истината тоя Q1 не ми хареса но нейсе.
                          Абе стига с това търпение по дадени позиции в периоди, когато са умрели! Да не сте институционални инвеститори. Научете се да бъдете спекуланти.

Коментар

• Гари абе да не съм видял грешен отчет ??? Какво запазване на приходите, не падат ли почти двойно??

Коментар

• Миналата година по това време изпълняваха голяма поръчка и затова резултатите първите тримесечия бяха по-силни.

Коментар

• Още миналата година бе дадена възможност за увеличение на капитала до 3 млн. лева, но нямаше такова решение. Тази точка не значи непременно сплит. За мен има леко отстъпление при фазанчето. Според отчета произведените продадени чорапи в реално изражение намаляват. Засега компенсират с увеличени цени и запазват нивото на приходите, но не се знае занапред.

Коментар

Working...
                                X