If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нищо лошо няма в това че чорапите от тази и не само тази серия са успешни и добри.... това им е работата на производителите.. притеснява ме ликвидността на акцията... много в страни останахме нещо ..
Нз, преди две седмици реших да си взема от новите бамбукови чорапи и останах много доволен Стархотни са. Реших да се поинтересувам и продавачката ми каза, че фазанките се купували като топъл хляб и вече почти не им били останали бройки.
Ей , много окуця тази позиция...... направо не го виждам "шареното пиле което отлита отведнъж" как отлита нито отведнъж , нито полекичка ....имах удоволствието (или глупостта) да го направя водеща позиция "шареното пиле което отлита отведнъж"...аре ще видим....
Влизайте в дадена позиция, когато освен че има фундаментални причини за растеж, същевременно има вече и инидикации (вкл. и технически, конюнктурни, политически и т.н.) за начало на такъв. А после бъдете търпеливи докато расте. Ама се иска и решителност за излизане в даден момент. Когато растежът вече надхвъля фундамента на даден етап. Всичко друго е ала-бала. Аз понеже съм простак така правя. А вие си чакайте Годо.
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Още миналата година бе дадена възможност за увеличение на капитала до 3 млн. лева, но нямаше такова решение. Тази точка не значи непременно сплит. За мен има леко отстъпление при фазанчето. Според отчета произведените продадени чорапи в реално изражение намаляват. Засега компенсират с увеличени цени и запазват нивото на приходите, но не се знае занапред.
Коментар