Значи рработят
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фазан АД (4F5 / FAZAN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от МрънкалотоПървоначално изпратено от XYХАхаахха, аз ще ви чакам да измърщавеете, ще ви подхвърля малко трохи и ще взема акциите ви на безценица
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYХАхаахха, аз ще ви чакам да измърщавеете, ще ви подхвърля малко трохи и ще взема акциите ви на безценицатова е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Мдааааа интересна ситуация Нема ги продавачите нещо.Ма и купувачите тарикати На ниското са се заложили.Кофтито е че е нисколиквидна таз артия инак ша може да се изкара профит от нея.
ако си дръпна поръчката купува ще стане съвсен трудно с купувачите.....
Нещо чорапите не ги виждам първото полугодие по пък 300 , 400 лв. къде не съм ги дал..... ?
Хаххаха прав си ако и аз дръпна моите няма никой да купува тук Ама и аз мисля като теб.Винаги мога да прежаля няколко стотин лева
Коментар
-
Мдааааа интересна ситуация Нема ги продавачите нещо.Ма и купувачите тарикати На ниското са се заложили.Кофтито е че е нисколиквидна таз артия инак ша може да се изкара профит от нея.
ако си дръпна поръчката купува ще стане съвсен трудно с купувачите.....
Нещо чорапите не ги виждам първото полугодие по пък 300 , 400 лв. къде не съм ги дал..... ?
Коментар
Коментар