IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазан АД (4F5 / FAZAN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FAZAN - успеха в текстила

Мисля, че акциите се продават на мизерна цена. Не забравяйте, че ръстът на печалбата за 2004 спрямо 2003 е доста над 100%, а печалбата за първото тримесечие на 2005 е по-голяма от същата за същото за миналата година. Не разбирате ли, че дружеството не спира да върви нагоре?
    А в същото време някакви "експерти" в другата тема разправяха че тотално разрушеното Химко трябва да струва 10 лв/акция. Е, колко тогава да струват акциите на Фазан ? 8 000 за акция?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Мнението ми за търга на 38-те хиляди акции на Фазан е, че няма да е напълно успешен и това допълнително ще натисне цената надолу. Какви са Вашите очаквания?

Коментар

Айде стига с тези глупости. Имало било стратегия, дрън-дрън. Има наистина стратегия, ако някой се интересува мога да му я изпратя. ама в нея са написали едни пожелателни работи, а както винаги липсва какво точно и с какви пари ще се направи. 156 страници статистики и разяснения без грам практическа полза.

Коментар

Дружества без код (OTHERS) 11 Май 2005 08:42

15 млрд. трябват на текстилния сектор

ЕМИЛ КОСТОВ

Близо 15 млрд. лв. е необходимо да се инвестират в производството на текстил и облекла в България, за да може секторът да е конкурентен в ЕС, заяви вчера Йордан Василев, председател на Българската асоциация по текстил и конфекция.На дискусия на Пролетния панаир в Пловдив бе обявено, че започва работа по стратегия за развитието на текстилния сектор. Партньори в този проект са над 30 държавни и неправителствени организации, обединени в Консултативен съвет за развитие на сектор облекло и текстил. Стратегията трябва да отговори на въпроса как ще оцеляват предприятията при нашествието на китайската продукция.

Коментар

внимавайте с текстила, 2004 бе последната добра година за отрасъла

Коментар

Съсел на съселите, ОС е на 31.05.

Коментар

• FAZAN - uspeha v tekstila

Императорски
                как мина ОС на Медиката,
                нема div, та коя викаш е готината секретарка?
                ти по-добре си отвори очите и виж маркетинговата директорка, ще ти паднат очите на пода))

Коментар

i tova im e nekonsolidiraniq otchet

Коментар

Печалба за тримесечието - 96 000 лв. Приходите нарастват с 8% спрямо миналата година. Нормален отчет, никакви фундаментални промени.

Коментар

Предполагам като е в София, че идват повече хора.Не знам в провинцията няма ли работници с акции, които да проявяват интерес към събранието, или не ги допускат / има начини явно да ги откажат/, но обикновенно няма.Мисля да се обадя тази седмица на връзки с инвеститорите, да питам какво става с отчета.Ако ми дадат някаква информация ще пиша във форума.

Коментар

Знам ли? Инак на събранията на Шератон напримерно и на Софарма, много хора ходят обикновено...

Коментар

Пак доста сте били.Аз като бях на Капитан дядо Никола миналата година бяхме четири човека, извън ръководството.А имаш ли идея как ще се качва сега отчета на борсата и кога?Колкото повече се бави, толкова повече може да се експлоатира като вътрешна информация.

Коментар

Аре, бе, колегите, никой ли не е бил на събранието?
                            Тоест нищо чудно, 123 - напримерно на последното събрание на Медика бяхме около 8 души - барабар со управителният съвет и готината секретарка.

Коментар

След като не са си предали отчета на електронен носител тези ахмаци, какво следва?Ще се появи ли въобще някога и някъде?Досега не съм се сблъсквал с подобен проблем.Докога ще се търгува на "тъмно"?Благодаря предварително.Има и други "отличници" с хартиени носители.

Коментар

Надявам се отчета да е добър и ще се засилят.Въпреки това никой от форума ли не е бил на събранието?Поне материалите с предложенията, който да се гласуват?Нещо интересно не е ли станало?Какви са очакванията им за тази година?Би било добре да се сподели, ако някой знае нещо повече от събщението в БФБ.

Коментар

Working...
                                X