If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз отстрелях малко.Знам, че месото от фазан става най-вкусно когато не се готви веднага след отстрела, а отлежи.Дано и случая с тези фазани да е такъв и да стават все по-вкусти с времето.
Да, Брайн - или луд - или много печен... Можже и да си прав и да е второто - издебна кризата и подплаши зайчетата - ако беше направил това при ръстът на пазарът, щяха да му ги глътнат и да не ги усетят и да се прецака само...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Brain, не говори без да знаеш, че само се излагаш. И вчера и онзи ден продавачът е един и същ и дълго време още ще набива каските на дребосъците купувачи.
Тая вртъка с Фазана май беше много хитър ход. Някой успя с около 200 акции да свали цената от 8,90 на 6, а после купуваше обратно- вчера бяха купени над 600 на цена 6,20.
Колчо, ний с Брайн не сме виновни, че някакъв душевноболен продава на смешна цена... че то утре някой психопат може да пусне... М+С примерно на 18 кинта... и какво? Някои ще намаже, от другите - половината ще му се чудят, хващайки се за мозъците, другите ще му се кикотят...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар