IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазан АД (4F5 / FAZAN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FAZAN - успеха в текстила

Че аз я гледам... от доста години насам предприятието е на печалба, за миналата година ръстът беше над 100%, спрямо 2003, за първото тримесечие на тази пак има нарастване на печалбата спрямо същия период на миналата...
    А че са различни двете дружества, ясно е - Фазанчето работи добре и печели, Химко е фалирало и разрушено.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Имп, ти едно нещо не можеш да разбереш. Химко и Фазан са две много различни позиции. Химко - високо рискова и спекулативна, а Фазан е на другата карйност.

И понеже ти залагаш на сигурното затова си падаш по Фазанчетата. И преди съм ти го казвал и пак ще ти го кажа: този бранш е меко казано неперспективен в България и затова го избягвам. Не казвам, че някой ден Фазан няма да се оправи (защото състоянието му не е розово, въпреки това което си мислиш), но е много малко вероятно.

Нямам нищо лично срещу Фазан, но съм съм доста наясно с бранша, а пък ти си разправяй как световната конюктура не влияе на нашия пазар.

Просто трябва да гледаш истината в очите.

Коментар

Благодаря ти, ама какво толко велико и трудно има да виждаш очевадното? :-)

Коментар

Импчо, голЕм си еййй...
          Успехи...
          ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

А някой (фен на Химко и мой мразител) разправяше, че никой нямало да прояви интерес... А аз си знаех - това качествено дружество е и тепърва ще расте.

Коментар

20 хиляди акции на русенското дружество "Фазан" се купиха на аукциона

Вчера бяха купени 20 хиляди акции на русенското дружество "Фазан", като три посредника са дали лимитирана поръчка, а клиент на ТБ "Асет банк" е придобил 9600 акции чрез пазарна поръчка на цена от 6.25 лв. На смесен закрит аукцион вчера на фондовата борса беше предложен пакет от 38 387 акции на "Фазан" АД. Пакетът, представляващ 11.96% от капитала на дружеството, се предложи при стартова цена от 5.80 лв. за една акция. Днес е крайната дата на предлагането, а инвестиционен посредник по продажбата е "Авал ин".

Коментар

има и цените са интересни. Ето и сделките:
                КОЛИЧЕСТВО ЦЕНА_BGN
                2000 7,4
                1000 6,01
                1000 5,91
                1000 5,86
                2000 5,8
                1000 5,8
                9600 6,25
                2400 6,25

Коментар

Днес нали няма сделки с акции от предложения пакет от 11% на 5,8 лева?

Коментар

Добре, ако имаш възражения - кажи. Аз ти говоря с факти, ти само с голо мнение.

Коментар

Ами ако се беше запознал с дружеството в детайли щеше да знаеш, а не да питаш. А пък и като питаш, обикновено не слушаш.

Коментар

123 не коментарът ми, а пазарът е емоционален. Ако беше рационален, курсът на Фазанът би трябвало да е значително по-висок. Не разбирам какво повече искат от дружеството?

Коментар

LLOP, ako si prochel vnimatelno saobshtenieto na borsata ot 31.05.05, shte vidish che minimalnata partida se sastoi ot 1 akciq, t.e. mojesh da oferirash za kolkoto si iskash.

Коментар

uspeha na turga ste zavisi ot nachina po koito se predlagat accite.
                            Ako sa na edna pazarna partida niakoi ste gi kupi i pazara niama da ima likvidnost,
                            moje da se pomisli predlaganeto na podobni paketi da stava na chasti i taka vseki ot nas da si kupi.
                            Ne mi se investira 200t v takava pozicia, no 20t da rechem e dobre.
                            Ot taia gledna tochka po dobre da si kupuvame CENHL, no toi pak izglejda nadcenen kato se vgledame v nachina, po koito vodiat accite na Elhim Iskra.

Коментар

Това са все пак емоционални коментари. И аз мисля, че на тези нива е разумна инвестиция, но какво мисли пазара е по-важно, а той в момента е устремен надолу и все надолу.Мисля че и за Фазана има да се слиза още и да се дълбае към дъното.

Коментар

Това са все пак емоционални коментари. И аз мисля, че на тези нива е разумна инвестиция, но какво мисли пазара е по-важно, а той в момента е устремен надолу и все надолу.Мисля че и за Фазана има да се слиза още и да се дълбае към дъното.

Коментар

Working...
                                X