IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазан АД (4F5 / FAZAN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Печалбата на ФАЗАН АД към 31 декември 2007г. (според неодитирания отчет) е в размер на 250 хил. лв.
    Дружеството ФАЗАН АД е реализирало печалба към 31 декември 2007г., в размер на 250 хил. лв. Общите приходи на дружеството са в размер на 5561 хил. лв., което е с 5.26 % повече спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 4.06 % спрямо предходния период до 5 311 хил.лв..

Към 31 декември 2007г. дружеството има печалба на акция в размер на 0.78лв. . Данните са от Баланс/Отчет на дружеството за четвъртото тримесечие..

Според отчета на дружеството към 31 декември 2006г. е формирана печалба в размер на 193 хил. лв.

Собственият капитал на дружеството към четвъртото тримесечие на годината е 1966 хил. лв. , като спрямо същия период на 2006г. се е увеличил с 4.63 %.

Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София за четвъртото тримесечие на 2007г:
    Общ брой изтъргувани акции: ( 7 726 бр. акции )
    Общ брой сделки: ( 301 бр. )
    Минимална цена: ( 22.003 лв. )
    Максимална цена: ( 33.350 лв. )
    Среднопретеглена цена: ( 28.958 лв. за акция. )

Коментар

• Дано дългото чакане тук е право пропорционално на пeчалбите -тук...

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK
        Нямаше как при такъв срив и фазана да не го отнесе особенно като се има предвид каква е ликвидността му. Хубавото е че цената потъна с малки обеми, което означава, че болшинството не са склонни да продават при тези нива
        NOK на тези нива може само да се купува. Само мога да съжалявам, че мен не ме огря вчера, ама...

Коментар

• Нямаше как при такъв срив и фазана да не го отнесе особенно като се има предвид каква е ликвидността му. Хубавото е че цената потъна с малки обеми, което означава, че болшинството не са склонни да продават при тези нива

Коментар

• Ама остави ги, Иванов, нека се панират !!! Щом те кефи Шареното пиле, купувай си от паникьорите !!! И мене ме кефи...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• За Бога не се панирайте....

Коментар

• пф сайта е сгрешен, ето го истинския:
                http://www.fazansocks.com/_bg/index_bg.htm

хах "Фазан АД е одобрен за официален доставчик на чорапи за Българския национален отбор за Олимпиадата в Сидни 2000"
                "Фазан АД е официален спонсор на Българските правителствени полицейски части."

Коментар

• И аз допълвах на 24.00 просто е задължително ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                    Голям зимен сън удари фазана.. изтъргувани са 200 акции за един месец... Всичко си има край все пак...
                    Те половината сигурно аз съм допълнил,грехота е на тази цена да не купиш !!! Според мен де .

Коментар

• Голям зимен сън удари фазана.. изтъргувани са 200 акции за един месец... Всичко си има край все пак...

Коментар

• аз тук гледам да пълня полека-лека. надявам се скоро да стигне пак 30 лв.

Коментар

• Колеги ,корекцията според мен свърши.Сега можем да очакваме нагоре и да дебнем момента да приберем печалбата.Все пак ФАЗАН е добра позиция по доходност и по ликвидност...

Коментар

• Успех през новата 2008 годена на всички ФАЗАНи и играчи на БФБ........

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Фазанът удари върхът лятото, когато хората ходят боси, а сега, когато без чорапи не може, се срина. БРУСТЪРОВ ПАЗАР !!!!
                              Що да се е сринал ,виж ква хубава цена.

Коментар

• Фазанът удари върхът лятото, когато хората ходят боси, а сега, когато без чорапи не може, се срина. БРУСТЪРОВ ПАЗАР !!!!
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X