IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазан АД (4F5 / FAZAN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много ми е интересно този който днес изсипа колко ли е върте с разликата.. то си е негова работа, но вече е късничко за излизане тук.

Коментар

• И тук продължават да си дърпат парите....не е преперъка.

Коментар

• Чак толкова ли е зле акцията на "Фазан" че търговиата с нея е почти нулева ?? Голяма пауза се получи нещо .

Коментар

• Първоначално изпратено от XX
          Точно, че липсва развитие. Само вижте показателите, вижте при положение, че голяма част от дружествата показват увеличение на приходите и печалбата в дву и три цифрени %, тук за какво говорим. Сами можете да си направите изводите.
          Тези с дву и три цифрени % дали догодина ще са пак така?
          Шареното пиле не го мислете то ще хвръкне от раз !!!

Коментар

• Точно, че липсва развитие. Само вижте показателите, вижте при положение, че голяма част от дружествата показват увеличение на приходите и печалбата в дву и три цифрени %, тук за какво говорим. Сами можете да си направите изводите.

Коментар

• защо? компанията е добре и все пак като че ли и липсва развитие

Коментар

• И какво толкова му се радвате на Фазан? Отчета е меко казано под очакванията.

Коментар

• Тук (FAZAN) също се продава , не се стеснявайте.....Да кажеш че няма оферти..

Коментар

• Кой ги лепна тия 415 ???

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
                      За мен само пълен идиот може да продава на тези цени . Един ден като свърши този цирк, ще си блъсне главата в стената и ще каже : Боже колко съм прост!!!
                      Е нищо де нали аз малко купих и още ще понакупя.

Коментар

• !

Момчета опитах се да ви кажа нещо за това предприятие ама
                        вие не отбирате. Не са лоши чорапите ама нема пари у тоз Фазан.
                        А много уважаеми Императоре - от къде иде тоз ръст?
                        Та това не е препоръка или нещо такова
                        Some things need time!

Коментар

• За мен само пълен идиот може да продава на тези цени . Един ден като свърши този цирк, ще си блъсне главата в стената и ще каже : Боже колко съм прост!!!

Коментар

• Айде утре на 24 и нагоре ...направих 6 месеца тук с 25 % от портмонето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Добре - има ръст, защо пада акцията? Кой идиот продава толкова ниско?
                              Иностраннците.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Добре - има ръст, защо пада акцията? Кой идиот продава толкова ниско?
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X