IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазан АД (4F5 / FAZAN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя)
    Благодаря много)

Палечка, и дамски ли има от бамбук?...ако не ги открия в тези хипермаркети ще отскоча до Русе ))
    Съни за дамски не знам, не съм обърнала внимание, но купувам на съпруга си и той е много доволен.
    В Кауфланд съм сигурна, че имат, защото от там купувам най-често.

Коментар

Благодаря много)

Палечка, и дамски ли има от бамбук?...ако не ги открия в тези хипермаркети ще отскоча до Русе ))
      Съни(тя) - знам, че продават в ЦБА-Коме Сф и мисля вече и във Фантастико. Познавам дистрибутора им за София и ако мога да съм полезен - пиши лично съобщ.

Коментар

• Благодаря много)

Коментар

• Аз чак в Русе намерих - то хубаво че изнасят, но и родния пазар трябва да се работи

Коментар

Малко офтопик, но все някой от феновете на Фазан ще знае - къде могат да се намерят тези бамбукови чорапи?)
            Съни, виж в Кауфланд и Билла, наистина няма аналог на чорапите.

Коментар

Малко офтопик, но все някой от феновете на Фазан ще знае - къде могат да се намерят тези бамбукови чорапи?)
              В момента съм с бамбукови "фазанки" - направо са си супер

* Не е реклама и не е препоръка
              ** Умирам от яд, че излязох от тази позиция отдавна на 14 лв

Коментар

Аз си купих от един квартален магазин не Иван Асен малко след Райфаизен по посока румънското

Коментар

• Малко офтопик, но все някой от феновете на Фазан ще знае - къде могат да се намерят тези бамбукови чорапи?)

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
                    Имам усещането ,че е време да тръгнем нагоре....Не е препоръка за търговия
                    Какво те кара да мислиш така ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
                      Имам усещането ,че е време да тръгнем нагоре....Не е препоръка за търговия
                      то при това предлагане в момента за няма и 80 акции се вижда,че няма много мераклии да продават, а на времето Алианц проявяваха интерес и купуваха над 20лв

Коментар

• Имам усещането ,че е време да тръгнем нагоре....Не е препоръка за търговия

Коментар

• Ми то човек чака ,чака и в един момент му писва ,изсипва и бяга...Все пак аз мисля да поостана още ...Не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                            Първоначално изпратено от kamacho
                            Аз съм му благодарен. Пусна ми на 17 лв.
                            Как я виждаш нашата работа с птицата ..?
                            Като приказката за кокошката която снасяла златни яйца

Коментар

• Първоначално изпратено от kamacho
                              Аз съм му благодарен. Пусна ми на 17 лв.
                              Как я виждаш нашата работа с птицата ..?

Коментар

• Аз съм му благодарен. Пусна ми на 17 лв.

Коментар

Working...
                                X