Утре ще пусна малко бройки за деня на 14.5....да видим дали някой ще ги купи....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фазан АД (4F5 / FAZAN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivannovПишете нещо за кураж бе колеги....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от GDpelevПървоначално изпратено от ХайърсъзовМного ми е интересно този който днес изсипа колко ли е върте с разликата.. то си е негова работа, но вече е късничко за излизане тук.
Всичко това са едни тъжни размисли пред червените мигащи цифри...
Никакви препоръки за нищо..
Само студената вода се лее без пари , а и не свършва..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХайърсъзовМного ми е интересно този който днес изсипа колко ли е върте с разликата.. то си е негова работа, но вече е късничко за излизане тук.
Всичко това са едни тъжни размисли пред червените мигащи цифри...
Никакви препоръки за нищо..
Само студената вода се лее без пари , а и не свършва..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Палечка - МалечкаПървоначално изпратено от съни(тя)Благодаря много)
Палечка, и дамски ли има от бамбук?...ако не ги открия в тези хипермаркети ще отскоча до Русе ))
В Кауфланд съм сигурна, че имат, защото от там купувам най-често.
... как е телешкото тия дни в Била ?
.. ааа ... трябва ми и точило да ножове...
ма некое модерно
нале..
:P
Колчо така като не виждаш не е добра идея сам да си точиш ножовете.
нале...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Палечка - МалечкаПървоначално изпратено от съни(тя)Благодаря много)
Палечка, и дамски ли има от бамбук?...ако не ги открия в тези хипермаркети ще отскоча до Русе ))
В Кауфланд съм сигурна, че имат, защото от там купувам най-често.
... как е телешкото тия дни в Била ?
.. ааа ... трябва ми и точило да ножове...
ма некое модерно
нале..
:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар