IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазан АД (4F5 / FAZAN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ха ха ха Ако знаете само колко бройки събраха миналата година Алианца от Фазана няма от какво да се притеснява човек.И аз си мисля че добре са си направили сметката като се има впредвид колко тарикатски излязоха от пазара преди нова година а не съм ги забелязал да продават Фазанки.От свободно търгуваните акции на пазара те държат голям пакет.

Не е препоръка за покупко-продажба на акции на Фазан

Коментар

• Всичко това звучи много добре ,но обемите които купиха не са много големи... Доста предпазливо се включиха според мен. Но много по надолу вече няма накъде да ходим , изчерпаха се страхливите!

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK
        Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
        Пилето взе да се събужда, като гледам какви оферти има от ляво.
        Алианц пълниха като луди миналата година на по-високи от текущите нива, а не вярвам преди това да не са си направили добре сметката
        Знам.
        Като се има впредвид, че си продадоха доста акции в края на миналата година, но пък купуваха Фазанки. Също си мисля, че определено знаят какво правят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
          Пилето взе да се събужда, като гледам какви оферти има от ляво.
          Алианц пълниха като луди миналата година на по-високи от текущите нива, а не вярвам преди това да не са си направили добре сметката

Коментар

• Пилето взе да се събужда, като гледам какви оферти има от ляво.

Коментар

• Ако някой до сега не си е купувал от бамбуковите чорапи на Фазан да си вземе обезателно.Страхотни са Такава приятна материя че нямам думи.

Коментар

• Кой изсипа 30 бройки без пари....слагам няколко бройки малко по-високо....

Коментар

• Палечка ,рядко се срещат умни дами ,моята брокерка е една от тях.Мисля ,че и ти си .... .За мен е удоволствие да взема акъл от по-умни от мен....Да но виждам ,че всичко е надолу и преструктуирам целия си портфейл...Продавам евтино ,но и купувам евтино....А ФАЗАНа ми е на кантар ,да го оставя ли ...да го махна ли...

Коментар

• дружеството е от много добрите, вижте непременно и сайта му
                    http://www.fazansocks.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306
                      Колко е печалбата на акция на Фазана? Така лесно ще преценим каква е справедливта цена. Някой знае ли миналата година колко дивидент са давали?
                      Печалба: 250 хил. лв.
                      P/E: 18.04
                      P/S: 0.83
                      P/B: 2.29
                      Печалба на акция: 0.78 лв.
                      http://kompanii.investor.bg/?cat=10&cid=113

Дивидент 2006 - 0.40 лв./акция
                      http://kompanii.investor.bg/?cat=10&cid=113&type=6

Данните са от отчета за 4 тримесечие, публикуван тук:
                      http://bull.investor.bg/bull/upload/000226.xls

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
                        Палечка -малечка ,дама ли си?
                        Що питаш?
                        Не виждам връзка с въпроса, просто гледам, че доста се притесняваш за фазанките, та реших да ти помогна, затова те попитах?

Коментар

Палечка -малечка ,дама ли си?
                          ivannov това не е сайт за запознанства

Коментар

• КОлко е печалбата на акция на Фазана? Така лесно ще преценим каква е справедливта цена. Някой знае ли миналата година колко дивидент са давали?

Коментар

• Палечка -малечка ,дама ли си?

Коментар

Утре ще пусна малко бройки за деня на 14.5....да видим дали някой ще ги купи....
                                Колко бройки искаш да продадеш?

Коментар

Working...
                                X