IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазан АД (4F5 / FAZAN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я - ти Ямболлия (имам там една приятелчичка-фотографка), би трябвало сам да знаеш, колко секси е ХЕС.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      Алекс, ако наричаш "умни играчи" будали, които продаваха силна акция като ХЕС на 20-21 лева, при положение, че дори и да искаха да излязат, можеха да го направят малко по-бавно и кротично на 24-26, то няма какво да коментираме повече.
      Импе и ти си прав, ама бавно излизане щеше да предизвика съмнение и паника в много други играчи което от своя страна щеше да доведе до много по лоши неща на БФБ. Лично аз виждам че бавно и предпазливо се връщат на пазара .

п.с. Естествено и те гледат прошляците докъде мога да стигнат !

Коментар

• Алекс, ако наричаш "умни играчи" будали, които продаваха силна акция като ХЕС на 20-21 лева, при положение, че дори и да искаха да излязат, можеха да го направят малко по-бавно и кротично на 24-26, то няма какво да коментираме повече.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Бледолики и аз индианеца видех че Алианското племе тарикат племе излезе.То туй племе щом се вътри около този индиански деликатес фазана сигурно мноо молив е изписало да смята.Видях че мноо смешна е капитализацията тук ва.То колкото на моя вожд шатрата с огнището.Хммм ,хмммм замислехте червенокожия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
            Първоначално изпратено от Хайърсъзов
            Имах в предвид само последните две три седмици.
            Аз съм тук с 40 % от портфейла си...
            Ами то какво да купят последните седмици, малко са тези които се биха разделили с акциите си на тази цена.
            И аз чакам на 14. Още сто и ще ги закръгля на 1К.

Хе хе,браво Палечка ти почти колко моя пакет имаш .
            А за Алианц умни играчи са да, знаят къде да влизат и кога да излизат, лично за мен са най добрите.

Коментар

• Та като говорихме днес за Алианца:

Борис Бонкин, инвестиционен мениджър, ПОД "Алианц България"

Случващото се в момента на нашата борса по нищо не се различава с движенията на световните индекси. Нашият пазар в момента страда от липса на ликвидност. През по-голямата част на 2007 година ликвидността не беше на дневен ред и имаше прекалено много свободни пари, които трябваше да бъдат инвестирани. Друг фактор, оказал влияние, са чуждестранните инвеститори. Като правило при проблеми в световната икономика, инвеститорите изтеглят вложенията си първо от развиващите се пазари. Това е така, поради по-високата волатилност на отделните индекси.

В момента има компании, чиито показатели са много атрактивни, както и такива , които дори и сега са относително надценени. Нашата инвестиционна политика е ориентирана в дългосрочен план. За това такива колебания в цените отварят добри възможности за покупка на акции на дружества, които смятаме за подценени и очакваме благоприятно развитие в бъдеще. Сега сме по-скоро купувачи и личното ми очакване е, че сме близо до дъното.

Коментар

• Аз като погледна на север и виждам Гюргево..Да се надяваме че тук ще дръпнем скоро..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                  Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
                  Уаууу , яко си фенка на фазана ..аз достатъчно съм взел и ще търся други възможности.. Успех!!
                  Аз другаде съм по-голяма фенка.
                  Пък най-голяма на Оргата.
                  Добре де , айде и 48 броя за мен слагам днес..ама ти фазан , орга да не си от Русе...
                  Не, но явно имам симпатия към северните райони, може би е останало от студентските години.
                  Пък и по-добре е да гледаме на север, отколкото на юг.

Коментар

Уаууу , яко си фенка на фазана ..аз достатъчно съм взел и ще търся други възможности.. Успех!!
                    Добре де , айде и 48 броя за мен слагам днес..ама ти фазан , орга да не си от Русе...

Коментар

Всичко това звучи много добре ,но обемите които купиха не са много големи... Доста предпазливо се включиха според мен. Но много по надолу вече няма накъде да ходим , изчерпаха се страхливите!
                      В диапазона между 28-32лв. купиха над 7000бр. Това е което забелязах тогава, ако греша някой да ме поправи.

Следих ги до нова година и имаха около 12 000 бр след това купуваха още но не съм ги смятал точно.По груби сметки може би имат около 14-15 000 бр.

Коментар

Коментар

• Уаууу , яко си фенка на фазана ..аз достатъчно съм взел и ще търся други възможности.. Успех!!

Коментар

Имах в предвид само последните две три седмици.
                            Ами то какво да купят последните седмици, малко са тези които се биха разделили с акциите си на тази цена.
                            И аз чакам на 14. Още сто и ще ги закръгля на 1К.

Коментар

• Имах в предвид само последните две три седмици.

Коментар

Всичко това звучи много добре ,но обемите които купиха не са много големи... Доста предпазливо се включиха според мен. Но много по надолу вече няма накъде да ходим , изчерпаха се страхливите!
                                В диапазона между 28-32лв. купиха над 7000бр. Това е което забелязах тогава, ако греша някой да ме поправи.

Коментар

Working...
                                X