гледай по битиви предаването за гадателите, аз съм единия участник
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фазан АД (4F5 / FAZAN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от be_googleважното е че извадиха добър продукт на пазара - бамбукови чорапи и ако продължават да показват качество ще имат и по-големи приходи и печалби естествено!
българина спира да купува боклуци от по 50 стотинки и иска ново и качествено.
не е препоръка за търговия
Да оставим майтапа настрана обаче тези бамбукови чорапи наистина са хубави.Почнах да заменям старите само с такива.Наистина са страхотни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКПреди хит бяха сплитовете, сега хората се превъзнасят по обратните изкупувания. Има някаква логика, но е доста мъглява. Все пак мисля, че активите на Фазан (недвижими имоти) са доста повече от капитализацията му, така че тук може и да излезе нещо.
Коментар
-
ОК
Преди хит бяха сплитовете, сега хората се превъзнасят по обратните изкупувания. Има някаква логика, но е доста мъглява. Все пак мисля, че активите на Фазан (недвижими имоти) са доста повече от капитализацията му, така че тук може и да излезе нещо.
Коментар
-
ФАЗАН АД (FAZAN) източник: finance.news.bg 1 Април 2008 16:56
Печалбата на ФАЗАН АД за 2007г. е в размер на 220 хил. лв.
Дружеството ФАЗАН АД е реализирало печалба за 2007г., в размер на 220 хил. лв. Общите приходи на дружеството са в размер на 5567 хил. лв., което е с 5.38 % повече спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 4.25 % спрямо предходния период до 5321 хил.лв.
Към 31 декември 2007г. дружеството има печалба на акция в размер на 0.69лв. . Данните са от одитирания Баланс/Отчет на дружеството за 2007г.
Според отчета на дружеството към 31 декември 2006г. е формирана печалба в размер на 150 хил. лв.
Собственият капитал на дружеството края на годината е 1947 хил. лв. , като спрямо 2006г. се е увеличил с 6.05 %.
Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София през 2007г.:
Общ брой изтъргувани акции: ( 56907 бр. акции )
Общ брой сделки: ( 945 бр. )
Минимална цена: ( 5.400 лв. )
Максимална цена: ( 33.500 лв. )
Среднопретеглена цена: ( 17.050 лв. за акция. )
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътЯ - ти Ямболлия (имам там една приятелчичка-фотографка), би трябвало сам да знаеш, колко секси е ХЕС.
Коментар
Коментар