IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазан АД (4F5 / FAZAN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• гледай по битиви предаването за гадателите, аз съм единия участник

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
      важното е че извадиха добър продукт на пазара - бамбукови чорапи и ако продължават да показват качество ще имат и по-големи приходи и печалби естествено!
      българина спира да купува боклуци от по 50 стотинки и иска ново и качествено.

не е препоръка за търговия

Да оставим майтапа настрана обаче тези бамбукови чорапи наистина са хубави.Почнах да заменям старите само с такива.Наистина са страхотни.

Коментар

• абе Топ много информиран се извъди, я кажи отде теглиш инфото а

Коментар

• там има един по-голям миноритар и явно той кешира

Коментар

• днес те бяха продавачи при 90% от случаите

Коментар

• съмнявам се до фазана да са опрели за кеш.

Коментар

• статус явно са я закъсали за кеш щом фазанчето под 12 лева взеха да продават...

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                  Преди хит бяха сплитовете, сега хората се превъзнасят по обратните изкупувания. Има някаква логика, но е доста мъглява. Все пак мисля, че активите на Фазан (недвижими имоти) са доста повече от капитализацията му, така че тук може и да излезе нещо.
                  Ще вземе да познаеш тук !!! Ама по много други позиции мисля че нямаш и идея за какво става дума , успех жив и здрав ..

Коментар

• Преди хит бяха сплитовете, сега хората се превъзнасят по обратните изкупувания. Има някаква логика, но е доста мъглява. Все пак мисля, че активите на Фазан (недвижими имоти) са доста повече от капитализацията му, така че тук може и да излезе нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK
                      Интересно дали FAZAN няма да е следващото дружество от групата на Стара планина холдинг, което ще гласува за обратно изкупуване на акции
                      след МСН и Елхим много вериятно хес и фазан да последват, ще поживееш, ще видим..

Коментар

• важното е че извадиха добър продукт на пазара - бамбукови чорапи и ако продължават да показват качество ще имат и по-големи приходи и печалби естествено!
                        българина спира да купува боклуци от по 50 стотинки и иска ново и качествено.

не е препоръка за търговия

Коментар

• Интересно дали FAZAN няма да е следващото дружество от групата на Стара планина холдинг, което ще гласува за обратно изкупуване на акции

Коментар

• фазанчето да видим какъв отчет за тримесечието ще извади...обикновенно е най-силния за годината..

Коментар

• ФАЗАН АД (FAZAN) източник: finance.news.bg 1 Април 2008 16:56

Печалбата на ФАЗАН АД за 2007г. е в размер на 220 хил. лв.
                              Дружеството ФАЗАН АД е реализирало печалба за 2007г., в размер на 220 хил. лв. Общите приходи на дружеството са в размер на 5567 хил. лв., което е с 5.38 % повече спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 4.25 % спрямо предходния период до 5321 хил.лв.

Към 31 декември 2007г. дружеството има печалба на акция в размер на 0.69лв. . Данните са от одитирания Баланс/Отчет на дружеството за 2007г.

Според отчета на дружеството към 31 декември 2006г. е формирана печалба в размер на 150 хил. лв.

Собственият капитал на дружеството края на годината е 1947 хил. лв. , като спрямо 2006г. се е увеличил с 6.05 %.

Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София през 2007г.:
                              Общ брой изтъргувани акции: ( 56907 бр. акции )
                              Общ брой сделки: ( 945 бр. )
                              Минимална цена: ( 5.400 лв. )
                              Максимална цена: ( 33.500 лв. )
                              Среднопретеглена цена: ( 17.050 лв. за акция. )

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                                Я - ти Ямболлия (имам там една приятелчичка-фотографка), би трябвало сам да знаеш, колко секси е ХЕС.
                                Импе знам колко секси е ХЕС знам че нови санитарни възли има за работниците и че има по 5 тира винаги за палфингер с.Тенево които работят 7 дни на 3 смени 365 дни в годината .Знам много ама ко да направиш виж и германците със 100 годишните компании и те са -30 40 % от октомври . Като тръгне стадото не спира но ти много добре знаеш че това е и в двете посоки !!!

Коментар

Working...
                                X