IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазан АД (4F5 / FAZAN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На 21.60 лв. на никого не му се продава май.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
      Абе супер ,ама надолу...е поне засега....
      Хубаво си е Фазанчето нищо му няма.Както падна тъй и ще отлети.Продават по 5 въшкави акции на ден.Никакъв обем.А пък Алианц колко хиляди бройки купиха на 30 лв не е истина.

Коментар

• Като свърши заешкият пазар, шареното пиле ще литне като ястреб !!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Абе супер ,ама надолу...е поне засега....

Коментар

• Първоначално изпратено от kamacho
            Супер си е Фазанчето.
            Само да беше и малко по-ликвидно цена нямаше да има .

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306
              Каква е била дивидентната политика през последните години на Фазан? Плащат ли дивидент?
              Да, през последните 2 години - по 128 397 лв. или по 0.40 лв./акция.
              http://kompanii.investor.bg/?cat=10&cid=113&type=6

Коментар

• Супер си е Фазанчето.

Коментар

• Каква е била дивидентната политика през последните години на Фазан? Плащат ли дивидент?

Коментар

• Имам доста голям пакет от Фазана, според мен голям проблем им е липсата на реклама в национален мащаб.
                    Трудно ми е да кажа какъв е процента хора, които даже не са чували за бамбуковите чорапи, а това не е добре.

Коментар

• Увеличение на капитала за чрез резервите едва ли ще има, но за сметка на това фундамент не липсва:
                      1. Стабилен мажоритар, доказал се през годините /с най-готиния ДВИ/
                      2. Ръст на продажбите и печалбата
                      4.35 пъти ръст на печалбата спрямо Q3 2006
                      26.5% ръст на продажбите спрямо Q3 2006
                      7.7 market cap
                      Trailing P/S около 1
                      Trailing P/E 20.9
                      3. Основна част от производството е за външни пазари
                      4. Стабилна дивидентна политика /моите о4аквания са за над 70ст дивидент ако печалбата прескочи 1лв на акция през тази година/
                      5 И най-важно качествена продукция - в момента съм с чорапи на фазан и съм страшно доволен. Нямат нищо общо с другите които на втория третия път като ги обуеш започва да ти се вижда петата .
                      Като слабо място бих отчел липсата на инвестиции в ДМА. Може би трябва да се помисли върху покупка на нови машини с цел намаляване на себестойността и увеличаване на рентбилността на продукцията

Коментар

• Иванов - аз пък, доколкото знам, няма финансови резерви за сериозен сплит... инак имам акции и си ме кефят.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• хвърлил съм му мерника но не остана кеш
                          Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Тук според мене ,другата година може да очакваме сплит.Има необходимите резерви.....в холдинга на Стара планина е....Това е лично мнение,не е препоръка.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
                              На мен си ми харесва и си пълня...
                              Много добро решение.И аз така правя макар че имам доста.Изкушавам се от такава цена.

Коментар

• На мен си ми харесва и си пълня...

Коментар

Working...
                                X