Първоначално изпратено от puf paf
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дружба стъкларски заводи АД (4DR / DRUPL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bayhuydaduyНе влиза в сила от 0 часа на 14.05, а срока изтича в 0 часа на 13.05. Открий двете разлики - няма такива.
В 0 часа на 13 и 14 са в сила и двете решения, нали така?
Това не е препоръка за покупка или продажба ама и аз не знам какво
Първоначално изпратено от BGNПървоначално изпратено от bayhuydaduyТова е бая оспоримо щот 7 дневния срок изтича днес в 00,00 часа и тогава влиза решението на СГС в сила дотогава изтича и срока даден в предишното ОСА 13 май да е влязло решението т.е. в 0 часа двете са фактически верни т.е. какво правим в случая и двете неща са оспорими.
Защото в 0 часа решението на СГС са в сила тогава изтича срока гласуван в ОСА.
Двама адвокати ми казаха две различни неща, но и двамата твърдят, че в този случай е много оспоримо всяко решение или не на ОСА на 14.05.2008
Първоначално изпратено от BGNhttp://www.investor.bg/?id=63691
Казусът с Дружба стъкларски заводи се разви в полза на купувачите
От: Красимир Йорданов
k.yordanov@investor.bg
13.05.2008 13:53 ( DRUPL )
Пък и според мен puf paf е прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от bayhuydaduyТова е бая оспоримо щот 7 дневния срок изтича днес в 00,00 часа и тогава влиза решението на СГС в сила дотогава изтича и срока даден в предишното ОСА 13 май да е влязло решението т.е. в 0 часа двете са фактически верни т.е. какво правим в случая и двете неща са оспорими.
Двама адвокати ми казаха две различни неща, но и двамата твърдят, че в този случай е много оспоримо всяко решение или не на ОСА на 14.05.2008
k.yordanov@investor.bg
В 23.59.59ч. - 13.05.2008г. свършва.
От 0.00.00 ч. - 14.05.2008г. започва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bayhuydaduyТова е бая оспоримо щот 7 дневния срок изтича днес в 00,00 часа и тогава влиза решението на СГС в сила дотогава изтича и срока даден в предишното ОСА 13 май да е влязло решението т.е. в 0 часа двете са фактически верни т.е. какво правим в случая и двете неща са оспорими.
k.yordanov@investor.bg
Коментар
-
http://www.investor.bg/?id=63691
k.yordanov@investor.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGNПървоначално изпратено от puf pafПървоначално изпратено от kostadinatПървоначално изпратено от BGNСпоред мен по-голям е шанса от страната на продавачите..
Нямам акции.. за съжаление.
Но това са лично мои разсъждения и изобщо не им се вързвайте, камо ли пък да вземате инвестиционно решение за попупко-продажба на акции. Авторът притежава малко акции в ДРУПЛ(под 100бр) и значителен паричен ресурс в брой и изобщо не му пука за инвестицията си в ДРУПЛ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf pafПървоначално изпратено от kostadinatПървоначално изпратено от BGNСпоред мен по-голям е шанса от страната на продавачите..
Нямам акции.. за съжаление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravoПървоначално изпратено от kostadinatПървоначално изпратено от ATILAТука вече втори ден гледаме филма: "От глупав - по-глупав, та направо прост!"
С 4 акции свиха пазарната капитализация с 50%...
С две думи: Не виждам никаква търговия още месец по тази позиция.
Коментар
Коментар