If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо вредни, бе - Желязко - защото снасят кат` тако`а 11-а година вече ли? Това е най-дивидентната компания на БФБ - не мога да си представя дивидентно ориентиран инвеститор да си няма Жаби.
още малко и оргазъм ще получиш като споменаваш тези вредни жаби
хахахахахаха
Защо вредни, бе - Желязко - защото снасят кат` тако`а 11-а година вече ли? Това е най-дивидентната компания на БФБ - не мога да си представя дивидентно ориентиран инвеститор да си няма Жаби.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
"...все повече свободен ресурс, най-вече на домакинствата, ще търси доходоносен пристан..."
Надали ного пари "на домакинствата" ще се насочат към БФБ, защото огромната част от хората мислят акциите за някакво мошшшшшеничество, а някои и горнаха като` тако`а Седма-Осма година. От друга страна - ако ного хора се покатерят на нашият клон, той ще стане твърде претъпкан и или ще ни стане несгоден да висим на него, или ще се счупи - или пръво едното, после другото.
Впрочем ако стане пръво едното, аз ще избягам тоя път, преди да чакам другото.
Просто БФБ няма потенциал да поеме дори 2-3% от спестяванията на хората - било директно, било през фондове. Като цяло тоя процес върви (пенсионните фондове най-трайно, равномерно и стабилно се гувичат) поради което като цяло дивидентната несгодност е все по-отчетлива. 2-3% мене не ме кефят.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Импе, само дивиденти май са ти в главата в последно време!!??? А щеше ли да бъде чичо Уорън такъв лагерфелд ако раздаваше деведЕнти от кинтите на б.хатауей!!??)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар