Първоначално изпратено от Веско
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДивидент по Простите Жабоци - пъкнал.
Браво на Ирен и другите жабешки господари - скорострелство един вид, щом изпревариха дори Атерата Чакаме и по Привилегированите Жабоци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
"...все повече свободен ресурс, най-вече на домакинствата, ще търси доходоносен пристан..."
Надали ного пари "на домакинствата" ще се насочат към БФБ, защото огромната част от хората мислят акциите за някакво мошшшшшеничество, а някои и горнаха като` тако`а Седма-Осма година. От друга страна - ако ного хора се покатерят на нашият клон, той ще стане твърде претъпкан и или ще ни стане несгоден да висим на него, или ще се счупи - или пръво едното, после другото.
Впрочем ако стане пръво едното, аз ще избягам тоя път, преди да чакам другото.
Просто БФБ няма потенциал да поеме дори 2-3% от спестяванията на хората - било директно, било през фондове. Като цяло тоя процес върви (пенсионните фондове най-трайно, равномерно и стабилно се гувичат) поради което като цяло дивидентната несгодност е все по-отчетлива. 2-3% мене не ме кефят.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
За коя компания говориш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
само ВЕЛИКОТО ДРЪво го няма в списъка. къде е сашко бързо да ги смъмри
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Аз зная какво говориш, но не разбирам идеята ти. И Българските компании снасят дивиденти, и небългарските също тоже снасят дивиденти. Къде е проблемът? Защо да не сравняваме едните с другите? Да не е извратено човекът да цоца дивидентченца сосни от цял свят?
Не: не е извратено.Last edited by lareman; 25.06.2017, 19:38.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
Не се прави,че не разбираш.
Говоря за БГ пазар.
Не: не е извратено.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Е: че Ford да не е пъпешарница?
Говоря за БГ пазар.
мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
нека сравняваме ябълки с ябълки .Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар