Първоначално изпратено от Ferry
Разгледай мнение
- Който иска да гувичи сосни дивиденти - да може да прецени дали да инвестира в тази могъща компания.
- Който има GSK - и ако неговият дивидент по някаква причина се бави - да си го търси от посредниците.
Странни въпроси задаваш. Туканка има всякакви теми, повечето - пълни със спам, в тази спамът (всякакви писаници извън конкретната тема) е доста по-малко. Има цели спамаджийски и пърчовски теми - например една, която оня, оплезения наркоман - дето само казва: "хя-хя-хя-хя-хя" е посветил на себе си - уж как си прави некви кросчета, а то други работи. Ако пък не те кефи темата - ами не влизай, няма да се обидя, нито да плача горко в ъгълът на собственото си съзнание.
Йосиф Висарионович - аферим - мене вече дивидентно почти всички български компании не ме кефят - а монбатовици и мишоци - забрави на тия нива. Нови имотчета ако щеш записвай, ама рядко си струва разправията - по-добре да си купиш. Аз ни участвам в такива работи, щото ми се разваля бройката, а аз обичам акциите ми във всяка компания да са кръгло число.
Коментар