3CZ-Кога да чакаме дивидента от 14 ли беше ,че миналата седмица го изконсумирах предварително на морето
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Ако HES е потвърден, би ли някой потвърдил същото и за CENHL и ELHIM? По моите бази данни и те са за днес...http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДивидент от Хесовиците - пъкнал.
Коментар
-
Дивидент от Хесовиците - пъкнал.
bnight - дали Доналдът ще им даде данъчна ваканция или ще ги очеше двойно за укриване на данъци, това не се знае. Отделен въпрос, че ако искаха да инвестират тия пари - имат възможности да го направят и извън Щатите. Разплащаниците са въпрос на софтуер и организация - точно в подобни бизнеси конкуренцията е толкова голяма, че няма никаква сигурност дори за лидерите. Например онлайновите платежни системи - Пейпалът дълго време бе лидер - но сега са толкова ного вече - половината руски и ного от тях - по изгодни от. За мен ресурсните компании са ного по-силни и стратегически сигурни от високотехнологическите, но всеки си знае.
Нека не оспавмаве вече специализираната тема моля аз обаче.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
В началото пробвах и с Ябълчицата. Малко ме съмнява мнението ти - високотехнологическите компании са по-рискови, защото по-лесно могат да бъдат изместени от ресурсните. Винаги може да пъкне някой по-иновативен или просто по-късметлия и да изхвърли някой от сегашните лидери... разбира се - лидерът може да опита да го купи. Ябълчицата пропуска възможността си да стане наистина могъща компания ако реши да стане холдинг и да пусне силни корени и папала в цялата икономика - пазарувайки си силно дялово участие или цели компании. А те сега са заринати с кешовица и не знаят какво да я правят. В това отношение по ме кефи Pfizer - щото поглъщат други компании - и то големи - както акули плюскат тако`а. Отделно високотехнологическите са безобразно надценени, поне в повечето случаи.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
на оса на колата ходи ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
В тази връзка Бъфет беше казал, че всеки трябва да си отговори на въпроса дали искат да го знаят като най-добрият любовник в света, докато в действителност е най-лошият или искат да го знаят като най-лошият любовник, докато в действителност е най-добрият.
В инвестирането мнението на околните няма значение, важна е само лично постигнатата доходност.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
Мен единствното с което някой може да ме впечатли е ако ми каже че има едни 1000-2000 акции на APPLE там са парите с толкова за 10 години не милионер се става ми милиардер.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
В тази връзка Бъфет беше казал, че всеки трябва да си отговори на въпроса дали искат да го знаят като най-добрият любовник в света, докато в действителност е най-лошият или искат да го знаят като най-лошият любовник, докато в действителност е най-добрият.
В инвестирането мнението на околните няма значение, важна е само лично постигнатата доходност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
Мен единствното с което някой може да ме впечатли е ако ми каже че има едни 1000-2000 акции на APPLE там са парите с толкова за 10 години не милионер се става ми милиардер.
В инвестирането мнението на околните няма значение, важна е само лично постигнатата доходност.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениев обществото има някакво предубеждение, че това е най-скъпата и елитна акция на света - като кажеш пред група хора (небрежно, то се знай) че си имаш "някоя и друга акция на Coca cola" - с ного различни очи те гледат така да се каже един вид, нали разбираш `начи. Ха-ха.
http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
А, купих си заради приличният дивидент, когато тепръва се учех - и не отчитах тежки данъци и т.н. - но все пак прилапах на прилична цена. Винаги ще има кой да смуче количка, дори когато Чичо Уорън се озъби - щото той ного я лочи. Нямам ного - това ми е от най-малките позиции. А и - да - кеф цена няма - в обществото има някакво предубеждение, че това е най-скъпата и елитна акция на света - като кажеш пред група хора (небрежно, то се знай) че си имаш "някоя и друга акция на Coca cola" - с ного различни очи те гледат така да се каже един вид, нали разбираш `начи. Ха-ха.
Миро Димитров - ного рано, бе - дивидент на Хесовици - те обещаваха: от 10-ий да плащат.
Коментар
-
При дивидента грешка няма - той си е сигурен. Но какво мислиш за инвестираната сума?
Гледам Колата в момента има цена/печалба 31. Дори да взема други показатели, пак ми се струва супер скъпа спрямо средните стойности в инвесторически план. Ако ставаше въпрос за бързоразвиваща се компания, може и да има някакви обективни причини, но тук говорим за глобална компания и население, което все повече мисли за своето здраве и избягва захарта. Дори да извадя ефекта на валутните курсове, ръстът на приходите гравитира някъде около нулата.
Миро Димитров - ного рано, бе - дивидент на Хесовици - те обещаваха: от 10-ий да плащат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
При дивидента грешка няма - той си е сигурен. Но какво мислиш за инвестираната сума?
Гледам Колата в момента има цена/печалба 31. Дори да взема други показатели, пак ми се струва супер скъпа спрямо средните стойности в инвесторически план. Ако ставаше въпрос за бързоразвиваща се компания, може и да има някакви обективни причини, но тук говорим за глобална компания и население, което все повече мисли за своето здраве и избягва захарта. Дори да извадя ефекта на валутните курсове, ръстът на приходите гравитира някъде около нулата.
Особено за един от най-сините чипове.
Коментар
Коментар