Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
при Карол няма :/
И аз не го чаках толкова рано - нашите сулювци докато почнат да плащат, от някои други компании вече втори дивидентец земам тая годинаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДивидент от Златен лев - при мен: пъкнал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДивидент на Имотаджийското: гласуван. 0,271985 кинта на акция след данъчно очесване.
Ръководство на ПДНГ предлага дивидент 0,2755 след данъчно очесване.
Ърм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Доколкото разбирам, тоя чичко казва, че простите човешки застраховки отмират - и е прав. Те са по принцип губещи и несгодни. От няколко години политика е на Allianz да ги избутва в ъгълът и поетапно да ги елиминира. Туканка - у нас - вече не предлагаме прости човешки. Бяха заменени от нови - опростени (според мен прекалено опростени) инвестиционни човешки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеhttps://deutsche-wirtschafts-nachric...keine-zukunft/
Allianz: Die Lebensversicherung hat keine Zukunft.
Импе , кво ства с Алианца бе ...животозастраховането май вече не им е интересно ?!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
https://deutsche-wirtschafts-nachric...keine-zukunft/
Allianz: Die Lebensversicherung hat keine Zukunft.
Импе , кво ства с Алианца бе ...животозастраховането май вече не им е интересно ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
искам база данни със години назад със стотинки, както едно време си разменяхме един ексел, да ако може да се филтрира и по процентиМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи аз нарисувах едни колченца - на предната страница са - или ти искаш стотинки, вместо проценти?
Коментар
Коментар