If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отстъпката е 10%. Първо правиш резервацията, след това звъниш в колцентъра и казваш, че си акционер и искаш да ползваш отстъпката. Те ти изчисляват от цената и ти казват колко да платиш, а ти от твоя страна като доказателство им пращаш на мейла копие от депозитарна разписка или документ от посредника ти, че притежаваш акции в Албена не по малко от 5 броя.
Благодаря ,въпреки че по горно списващата в темата ги обрисува много по достоверно
Здравко, аз съм правила предишни години резервация директно в колцентъра, като им кажа че съм акционер - отговор - "Да, ние имаме книга на акционерите и можем тук на място да проверим.." (каквото и да означава това..) В смисъл не трябва копие и мейли да се пращат. В крайна сметка не ми направиха намаление, защото цените били "вече намалени/промоционални", което според мен не беше вярно -бяха си доста височки цените.. Та така с 'акционерството'.. Разбрах че няма никаква полза и ги шатнах моите на 50+лв.. Ако слезе до 20лв бих се замислила пак.. Ама и това им е много..
7% средно, към моментни цени, към средната покупна - повече
Няма рязане и намерения за такова, засега...
Тези ( дивидентните над 3%) са ми около 1/4 от нисе картоните.
При направа на онлайн резервация ,никъде не пише че може да ползваш акционерна отстъпка-пред кого и как я заявяваш и колко е тя .Благодаря и Успех
Отстъпката е 10%. Първо правиш резервацията, след това звъниш в колцентъра и казваш, че си акционер и искаш да ползваш отстъпката. Те ти изчисляват от цената и ти казват колко да платиш, а ти от твоя страна като доказателство им пращаш на мейла копие от депозитарна разписка или документ от посредника ти, че притежаваш акции в Албена не по малко от 5 броя.
Аз също чакам Монбат, както и Химимпорт. А в Албена държа символична бройка, колкото ако реша да почивам там или в хотелите им на Приморско да мога да ползвам акционерната отстъпка.
При направа на онлайн резервация ,никъде не пише че може да ползваш акционерна отстъпка-пред кого и как я заявяваш и колко е тя .Благодаря и Успех
И при мен така. Останаха само компаниите с най-малко тегло в портфейла - Монбат, Индустриален капитал холд и Арома.
Аз също чакам Монбат, както и Химимпорт. А в Албена държа символична бройка, колкото ако реша да почивам там или в хотелите им на Приморско да мога да ползвам акционерната отстъпка.
Това са дивиденти преди или от началото на извънредното. То още не е свършило, нито една компания не е оценила още за какво става въпрос. Дори адсиците, ако искат да оцелеят трябва да искат отмяна на задължението им за дивидент.
И с какво някакво си вирусче, пък било то и с "корона", ще повлияе на търсенето, предлагането и наемите на земеделските земи?
Коментар