Първоначално изпратено от mancev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
май цената е спаднала за последната година ???
Ти да не се замисли за?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
май цената е спаднала за последната година ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДивидент от Sanofi - пъкнал. 2.12 еврака на акция.
Ного чешат с данъкът тия френски свини, проклетидаса... но пък компанията е могъща и ежегодно дивидентът завишава, а наскоро силно се ушири и вече №1 в Европа е.
Обичам могъщи компании.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ аз чакам Арома- звънях не знаят още..Сигурно колкото миналата година..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКолеги, инфото за размера на дивидента на повечето ми акции на БФБ излезе. "Останаха" ми само Спиди и Арома, някой има ли инфо за техния размер?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТуканка - немалко акционери в Газпром сме - компанията дивидентът си от миналата година ще запази:
https://www.investor.bg/centralna-i-...identi-261242/
- 1 like
Коментар
-
Туканка - немалко акционери в Газпром сме - компанията дивидентът си от миналата година ще запази:
https://www.investor.bg/centralna-i-...identi-261242/Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Дивидент от Sanofi - пъкнал. 2.12 еврака на акция.
Ного чешат с данъкът тия френски свини, проклетидаса... но пък компанията е могъща и ежегодно дивидентът завишава, а наскоро силно се ушири и вече №1 в Европа е.
Обичам могъщи компании.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Снесе, сега проверих, вече загубата ми е почти наполовина, но пак си е загуба!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДивидент от Pearson: пъкнал. 0.136 еврака на акция.
Дивидент от Allianz - пъкнал. 5.89 еврака на акция.
Гувик-гувик.
Грую: снесе ти Еланката вече ли?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
При мен няма нищо по въпроса - явно са репили да ме забавят, щото много ги плюя. И с право ги плюяМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар