много активно напоследък, от началото на годината има сделки в 7 от 11 търговски сесии
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лавена АД (LAV / LAVEN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениеда не земете вие двамата да кандидатствате :P
кой ли от вас биха предпочели ...
Пандата пък е прекалено напред с материала и за него едно такова място ще е видимо тясно и не провокиращо го, в благородния смисъл на думата.
Лавена трябва да си намери подходящ кандидат по мярка, чиито очи ще греят при перспективата да работи за тази компания в този етап от развитието и. Е, кандидатът ще трябва да предложи и той впечатляващи данни. Като съм чел биографията на Шаламанов, той много добре ше се ориентира за необходимия му човек.
Има мегдан за големи и дръзки дела.
Много е направено, още повече има напред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Да, за нашия пазар това е един много приемлив материал. И аз като теб бих избрал по-добра осветеност и още по-пастелни тонове.
Знам, че нито един елемент в този продукт не е случаен, пък и със сигурност е трябвало да се постигне единство между вижданията и желанията на възложителя и рекламистите. Последните са се справили, но нямам идея дали им е било трудно.
Колкото до петното с името "бочко". Яркият дисонанс обърква. Дори и само този елемент би накарал някои по-изтънчени ценители да сбръчкат недоволно нос. Е, така е. Клипът е замислен като продуктова реклама, ама някому се е приискало да се вложат и елементи на имиджова. Пък ако може и от двете, пък ако може и по много. Най-добре: 2 в 1. Последните редове може и да звучат малко негативно, но истината субективно за мен е това, което изразих в първия пост: рязък скок до нова орбита. Много положителен сигнал!
Дано не прозвуча назидателно, нямам това намерение, вярвам на рекламистите, те са показали, че знаят как. Субективно бих заменил "петното" с един дискретен и изискан надпис в края на клипа: Продукт н а Лавена.
https://www.jobs.bg/job/4120446destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
хареса ми рекламата, но мисля че щеше да е още по-добра ако бяха избрали по-топли тонове
Знам, че нито един елемент в този продукт не е случаен, пък и със сигурност е трябвало да се постигне единство между вижданията и желанията на възложителя и рекламистите. Последните са се справили, но нямам идея дали им е било трудно.
Колкото до петното с името "бочко". Яркият дисонанс обърква. Дори и само този елемент би накарал някои по-изтънчени ценители да сбръчкат недоволно нос. Е, така е. Клипът е замислен като продуктова реклама, ама някому се е приискало да се вложат и елементи на имиджова. Пък ако може и от двете, пък ако може и по много. Най-добре: 2 в 1. Последните редове може и да звучат малко негативно, но истината субективно за мен е това, което изразих в първия пост: рязък скок до нова орбита. Много положителен сигнал!
Дано не прозвуча назидателно, нямам това намерение, вярвам на рекламистите, те са показали, че знаят как. Субективно бих заменил "петното" с един дискретен и изискан надпис в края на клипа: Продукт н а Лавена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Да, Панда!
Благодаря, че на мен не ми стигна фантазията първо да я потърся и постна, пък после да ви досаждам с моите субективизми.
Изгледах я два пъти и .... това беше напълно очаквано, но сега я виждам по малко по-различен начин.
Карай!
Не се отказвам от думите си. Това ярко петно на екрана с името "бочко" ми иде малко повече сега, но буквално в просъницата онази вечер не съм му обърнал внимание.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Благодаря, че на мен не ми стигна фантазията първо да я потърся и постна, пък после да ви досаждам с моите субективизми.
Изгледах я два пъти и .... това беше напълно очаквано, но сега я виждам по малко по-различен начин.
Карай!
Не се отказвам от думите си. Това ярко петно на екрана с името "бочко" ми иде малко повече сега, но буквално в просъницата онази вечер не съм му обърнал внимание.
Коментар
-
Преди два дни мернах една реклама за детски крем Бочко, която беше излъчена по някоя от големите телевизии. Продуктът /клипът/ беше на доста прилично равнище и това ме накара да се усмихна. Един продукт, който кореспондираше с добри образци на българския рекламен пазар. Заснет амбициозно и качествено. Излъчването сварих в по-късен час и ми костваше известно време да се центрирами сам да се убедя, че това наистина е реклама на Лавена. Със сигурност при следващо гледане ще забележа и констатирам много повече детайли.
Израстването на компанията през последните години е видимо. От положение, при което сме били основно доставчик на изходни продукти за козметичната промишленост, вече се опитваме мотивирано да налагаме търговска марка на краен продукт на пазара, всъщност дори е по-правилно да се каже - на серия крайни продукти. Приемам за напълно естествено, че конкретният клип в по-голяма степен имаше характер на продуктова реклама - просто така се започва и това е естественият ход на нещата.
Вече става въпрос за друга орбита.
В по-следващ етап вече може да се мисли и за популяризиране по подходящ начин на марката Лавена, а някой ден може да се стигне и до имиджова реклама, която създава нагласи, настроения, емоция.
След добрите думи, които отправям до мениджмънта на компанията за конкретното достижение, искам да споделя, че тяхният стремеж да изведат компанията в друга лига се съчетава с неоткрито артикулирано, но очевидно желание това да се случи без присъствието на нас - дребните акционери и тези обстоятелства предизвикват едновременно и удовлетворение и огорчение.
Коментар
-
Константин Шаламанов, "Лавена": Интернет помага и нашият традиционен бранш да расте
https://www.youtube.com/watch?v=3WE2DTz2kzgdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеИ аз харесвам "Бочко", но нищо на света (каквито и резултати да изкара) не може да ме накара да вложа и 1 ст. в акция, която няма достатъчно ликвидност. Дори за стандартите на БФБ това е "умряла" работа. Освен това цената и качеството (а двете са свързани) на суровината са твърде непредсказуеми. Сега има голямо предлагане. Цената на лавандуловото масло се е сринала и това вероятно е предизвикало този рязък ръст в Пч., но докога ще е така никой не може да каже, а и "Лавена" не са единственият производител на мокри кърпички, сапуни и пр. Конкуренцията тук е жестока. Успех все пак, но тази "игра" не е за мен... Предпочитам да си купя НИ, вместо акции на това дружество. Ликвидността им към момента е сходна.
за ликвидността, филтрирай по брой сделки за последните 6 месеца и ще видиш че компании като БГ Агро, Инвестор.БГ и Випом са по-злеdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
И аз харесвам "Бочко", но нищо на света (каквито и резултати да изкара) не може да ме накара да вложа и 1 ст. в акция, която няма достатъчно ликвидност. Дори за стандартите на БФБ това е "умряла" работа. Освен това цената и качеството (а двете са свързани) на суровината са твърде непредсказуеми. Сега има голямо предлагане. Цената на лавандуловото масло се е сринала и това вероятно е предизвикало този рязък ръст в Пч., но докога ще е така никой не може да каже, а и "Лавена" не са единственият производител на мокри кърпички, сапуни и пр. Конкуренцията тук е жестока. Успех все пак, но тази "игра" не е за мен... Предпочитам да си купя НИ, вместо акции на това дружество. Ликвидността им към момента е сходна.Vanitas vanitatum...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениесекторът и най-вече цената на етеричните масла са непредвидими
http://extri.bg/show/download.php?id=370422
http://download.bse-sofia.bg/finance...5d.09.2007.pdf
лично аз очаквам да продължават да се развиват добре - за 10 години продажбите са се увеличили над 10 пъти и печалбата е почти двойно колкото продажбите от преди. До нас има фантастико и гледам все повече продукти на бочко има по рафтоветеLast edited by Black and white cat-foot; 18.12.2017, 13:01.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар