IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Ще спрат търговиятана 09.09. защото тогава слизат партизаните от гората ....
    Хахаха, ами той Станев си е стар партизанин, комунист

Коментар

Ще спрат търговиятана 09.09. защото тогава слизат партизаните от гората ....

Коментар

• Ще спрат търговиятана 09.09. защото тогава слизат партизаните от гората ....
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
          Кой ще сложи стоп? И как? Всеки има право да го прави, както и с всяка друга акция - да купува или продава по една акция - един лот!
          И на какво основание ще сложат край на това нормално поведение на пазарни участници? Акцията ще се търгува до 21.09.2016. Това е!

Коментар

• Верно ....
            "На основание на член 12 от ЗПЗФИ и във връзка с член 100т от ЗППЦК,ЧЛ.65 от правила за търговия по Правилник за дейността на БФБ и във връзка с открито производство по преобразуване на "Албена Инвест Холдинг"АД чрез вливането му в "Албена"АД, Ви уведомяваме че сме отправили молба до Българска фондова борса за спиране на търговията с акции на "Албена Инвест Холдинг"АД след приключване на търговията на 09.09.2016г., която да се възстанови в случай, че свиканите за 11.10.2016г. общи събрания на "Албена Инвест Холдинг"АД и "Албена"АД не одобрят преобразуването. "
            Life won't wait for you.

Коментар

Кой ще сложи стоп? И как? Всеки има право да го прави, както и с всяка друга акция - да купува или продава по една акция - един лот!
              Просто - отговора - в x3news.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                Хайде който купил днес и утре купил. Ще сложат стоп на това безумие
                11.10. - 14 дни ..... има още време.....
                Life won't wait for you.

Коментар

• Значи мажото казва:"Ще конвертираме акциите в акции на Албена при справедлива цена 64 лева, а справедливата тука е 11,20 лева, но аз ще ви продам на 9,50 лева" ..... Много щедър.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                    Хайде който купил днес и утре купил. Ще сложат стоп на това безумие

Коментар

• Хайде който купил днес и утре купил. Ще сложат стоп на това безумие

Коментар

Вече веднъж написах по-надолу, че продавачът на акции на дребно, по една по една, може да е само мажоритаря - за другите не е нормално да ги устройва, още повече, че има оферта купува на 9.02 и ще ги продадат на наистина толкова, а не на 7,50...
                        По мои подозрения, продажбата на по една акция устройва само мажо, но това преследва други цели, нефинансови, а разширяване на масата на акционерите...
                        Не разбирам каква е логиката в това да се разширява масата на акционерите с по една акция! Защо му е на мажоритаря да го прави?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                          .....се чудя никой ли от търгуващите не е имал акции от холдинга . ...
                          Именно. Това упражнение има смисъл за новите акционери, което значи, че всичките, които сега купуват са наистина "нови" ..... Оказва се, че има "спящи клетки" на БФБ
                          Life won't wait for you.

Коментар

Грамотни или неграмотни начини на грамотни или неграмотни мажоритари... всичко си е тяхно решение...
                            Аз пиша какво ми се струва на мен, защото логиката води само натам, а иначе всеки си знае що го бият, както се казва...
                            Така де, тяхно решение. Но пак се прави не както трябва ... ако е това което се прави,де защото само те си знаят
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Не знам, но за мен това упражнение с по една акция е безсмислено, особено пък ако купуващите нямат Кобос или някоя от платформите. Другото, което ми е странно при толкова купувачи с по една акция се чудя никой ли от търгуващите не е имал акции от холдинга . Странни неща се случват на нашата борса, но за това пък сме единствени и неповторими .

Коментар

Имаше не един мажоритар, който увеличаваше фрийфлоута като продаваше на миноритарите и всичките не приключиха добре. Поне компаниите им,де. Иначе те са си добре ...... нищо не намеквам ..... има и по грамотни начини това да се направи ....
                                Грамотни или неграмотни начини на грамотни или неграмотни мажоритари... всичко си е тяхно решение...
                                Аз пиша какво ми се струва на мен, защото логиката води само натам, а иначе всеки си знае що го бият, както се казва...

Коментар

Working...
                                X