Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЩе спрат търговиятана 09.09. защото тогава слизат партизаните от гората ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеКой ще сложи стоп? И как? Всеки има право да го прави, както и с всяка друга акция - да купува или продава по една акция - един лот!
Коментар
-
Верно ....
"На основание на член 12 от ЗПЗФИ и във връзка с член 100т от ЗППЦК,ЧЛ.65 от правила за търговия по Правилник за дейността на БФБ и във връзка с открито производство по преобразуване на "Албена Инвест Холдинг"АД чрез вливането му в "Албена"АД, Ви уведомяваме че сме отправили молба до Българска фондова борса за спиране на търговията с акции на "Албена Инвест Холдинг"АД след приключване на търговията на 09.09.2016г., която да се възстанови в случай, че свиканите за 11.10.2016г. общи събрания на "Албена Инвест Холдинг"АД и "Албена"АД не одобрят преобразуването. "Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеКой ще сложи стоп? И как? Всеки има право да го прави, както и с всяка друга акция - да купува или продава по една акция - един лот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеХайде който купил днес и утре купил. Ще сложат стоп на това безумиеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеХайде който купил днес и утре купил. Ще сложат стоп на това безумие
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеВече веднъж написах по-надолу, че продавачът на акции на дребно, по една по една, може да е само мажоритаря - за другите не е нормално да ги устройва, още повече, че има оферта купува на 9.02 и ще ги продадат на наистина толкова, а не на 7,50...
По мои подозрения, продажбата на по една акция устройва само мажо, но това преследва други цели, нефинансови, а разширяване на масата на акционерите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение.....се чудя никой ли от търгуващите не е имал акции от холдинга . ...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеГрамотни или неграмотни начини на грамотни или неграмотни мажоритари... всичко си е тяхно решение...
Аз пиша какво ми се струва на мен, защото логиката води само натам, а иначе всеки си знае що го бият, както се казва...
Life won't wait for you.
Коментар
-
Не знам, но за мен това упражнение с по една акция е безсмислено, особено пък ако купуващите нямат Кобос или някоя от платформите. Другото, което ми е странно при толкова купувачи с по една акция се чудя никой ли от търгуващите не е имал акции от холдинга . Странни неща се случват на нашата борса, но за това пък сме единствени и неповторими .
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИмаше не един мажоритар, който увеличаваше фрийфлоута като продаваше на миноритарите и всичките не приключиха добре. Поне компаниите им,де. Иначе те са си добре ...... нищо не намеквам ..... има и по грамотни начини това да се направи ....
Аз пиша какво ми се струва на мен, защото логиката води само натам, а иначе всеки си знае що го бият, както се казва...
Коментар
Коментар