Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)
Collapse
X
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...emvri--224154/
Спират търговията с акции на албена инвест след сесията на 9ти септември!
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеПризнавам си без бой,че купих първата "единичка" на 19.08,веднага след като някой от колегите ,качи тук документи за това,как ще стане сливането,,,Мислех си да пиша ,какво съм забелязал,ама си викам,бе чакай да видя,кога ще се усетят и други колеги... Три-четири дневната "тишина" след моята "покупка", направо ме озадачи,,,Последваха два извода:
Извод 1:Брех,само аз ли виждам,че може да се изкара една малка почерпка в кварталната кръчма ,без никакво усилие ,,,,,
Извод 2:.Брех,аз ли съм най-голямата мижитурка на всички БФБ-та ,на всички земни кълбета,,,,,
Последвалите събития ,потвърдиха извод 1,слава Богу....
Затвърдих си извода,че понякога /случвало ми се е и друг път/,наистина човек може да види неща,които другите или не виждат,или не обръщат внимание на дребните подробности,а това отваря възможности за не лоши печалби,,,,Нямам предвид конкретния случай....Тук наистина става въпрос за "едно кафе"...Да не говорим,че и то още не е много сигурно,защото ако не се лъжа ,май пишеше,че дружествата си запазват правото да сменят начина на сливане ,,,,Ама да не обръщаме много внимание на "дребните подробности"....
Мога да споделя от житейски опит, че това е една от движещите сили в моя живот за развитие и усъвършенстване. Не можеш да си представиш какво чувство на удовлетворение ми доставя това, че мога да правя неща, които другите не ги могат или не ги знаят, че съм открил нещо, което е толкова явно ( поне за мен ) , но никой с години не му е обърнал внимание. Тези неща ме мотивират. Оставил съм следа в професионалната ми кариера с резултати, които до момента никой не е подобрил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНа проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 32/08.09.2016 г. бе взето следното решение:
На основание чл. 37, ал. 1, т. 3 от Част III Правила за допускане до търговия към Правилника за дейността на БФБ-София АД, Съветът на директорите на БФБ – София АД взима решение, временно да бъде спряна търговията с емисията акции, издадени от Албена Инвест Холдинг АД-к.к. Албена (5ALB), ISIN код BG1100046983, считано от 12.09.2016 г..
Търговията ще бъде възстановена след постъпване на уведомление от емитента, относно взетите Решения в случай, че свиканите за 11.10.2016 г. общи събрания на акционерите на дружеството и на приемащото дружество не одобрят преобразуването или пък при евентуален отказ на вписването на вливането в търговския регистър.
Както и да е. Все е някакъв изход от неловката ситуация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от richar Разгледай мнениеборсата си е автономна организация, има право да допуска и спира от търговия
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеНе разбирам каква е логиката в това да се разширява масата на акционерите с по една акция! Защо му е на мажоритаря да го прави?
само предположения
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеНе мога да повярвам, че Борсата спира без основание търговията с публична компания! Това е голям удар за пазара!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение....., Съветът на директорите на БФБ – София АД взима решение, временно да бъде спряна търговията с емисията акции, издадени от Албена Инвест Холдинг АД-к.к. Албена (5ALB), ISIN код BG1100046983, считано от 12.09.2016 г.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНа проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 32/08.09.2016 г. бе взето следното решение:
На основание чл. 37, ал. 1, т. 3 от Част III Правила за допускане до търговия към Правилника за дейността на БФБ-София АД, Съветът на директорите на БФБ – София АД взима решение, временно да бъде спряна търговията с емисията акции, издадени от Албена Инвест Холдинг АД-к.к. Албена (5ALB), ISIN код BG1100046983, считано от 12.09.2016 г..
Търговията ще бъде възстановена след постъпване на уведомление от емитента, относно взетите Решения в случай, че свиканите за 11.10.2016 г. общи събрания на акционерите на дружеството и на приемащото дружество не одобрят преобразуването или пък при евентуален отказ на вписването на вливането в търговския регистър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеЕ това е x3news очевидно е някакво недоразумение! Просто искане от Албена инвест за спиране на търговията с акции без основание, с което Борсата няма как да се съобрази, разбира се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнениеПросто - отговора - в x3news.
Коментар
-
Признавам си без бой,че купих първата "единичка" на 19.08,веднага след като някой от колегите ,качи тук документи за това,как ще стане сливането,,,Мислех си да пиша ,какво съм забелязал,ама си викам,бе чакай да видя,кога ще се усетят и други колеги... Три-четири дневната "тишина" след моята "покупка", направо ме озадачи,,,Последваха два извода:
Извод 1:Брех,само аз ли виждам,че може да се изкара една малка почерпка в кварталната кръчма ,без никакво усилие ,,,,,
Извод 2:.Брех,аз ли съм най-голямата мижитурка на всички БФБ-та ,на всички земни кълбета,,,,,
Последвалите събития ,потвърдиха извод 1,слава Богу....
Затвърдих си извода,че понякога /случвало ми се е и друг път/,наистина човек може да види неща,които другите или не виждат,или не обръщат внимание на дребните подробности,а това отваря възможности за не лоши печалби,,,,Нямам предвид конкретния случай....Тук наистина става въпрос за "едно кафе"...Да не говорим,че и то още не е много сигурно,защото ако не се лъжа ,май пишеше,че дружествата си запазват правото да сменят начина на сливане ,,,,Ама да не обръщаме много внимание на "дребните подробности"....
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеТова ти казвам и аз
влизай докато вратата е отворена
браво че си влязъл
но ако почнат с автобусите
примерно фен клуб на левски
активист купуващ малцинствени гласове...
знаеш ли колко народ може да бъде доведен организирано?
и тогава ще има отпор
които може да е по много линии
самия ип да вземе повече от баницата
албена да плати за да се затвори вратата
натиск през регулатора
хубаво че си влязъл вече
знам че вратата е отворена
Коментар
Коментар