Слаб сезон ли??? Кой малоумник го е измислил това??? Явно не е бил скоро на Албена. Тазгодишния сезон е доста по-добър от миналогодишния, в края на октомври ще се убедите .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)
Collapse
X
-
На мен много ми харесва счетоводната стойност на тази акция. Освен това съотношението АЛБ/АЛБХЛ над 6, за мен означава, че АБХЛ е подценена спрямо АЛБ. При цена 64 лева на "майката", "щерката" идва към 10.60-10.70 според мен. А, че сезона е дърво, дърво е. За това съм и резервиран към тази позиция и не се изсилвам много много тука. Но въпреки всичко бях готов да купувам и на по-високи нива, ама се поспрях докато не спряха да изсипват . Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от slavikdПървоначално изпратено от No money, no creditЧи ко му плащаш, абе хора после ще ги търсите тези йофтини акции.
Slavcho, Slavcho ne znam kakav e sezona , no predi edna sedmica si pravih rezervaciq za 16.08 i imashe mesta samo v dva hotela ot celiq kompleks....
cenata za 4 zvezden hotel e pochti sashtata kato za 5 zvezdniq Viktoriq Palas na Sl. Brqg , tai che Albela ne gi misli
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARПървоначално изпратено от BSEtraderАми аз купувам по малко почти всеки ден. Но все пак да кажа че се надявам да не изпадам в ситуацията в която са инвеститорите които сега са от другата страна.
Хе -хе!
Костюмарски, крупна инвестиция си направил!
Хаирлия да е!
Аз бая се чудих на Албена, ама като наизлязоха онея тежки продавачи и свих платната!
И утре е ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtraderАми аз купувам по малко почти всеки ден. Но все пак да кажа че се надявам да не изпадам в ситуацията в която са инвеститорите които сега са от другата страна.
Коментар
-
имаме неконосилидиран към Юни
[code]Албена Инвест холдинг публикува неконсолидиран финансов отчет към Юни от които става ясно, че компанията е реализирала печалба в размер на 1,778 млн лв. Финансовите приходи на компанията са с общ размер на 1,741 лв като 491 са приходи от лихви, 1250 от съучастия. Приходите от дейснотта са в размер на 37 000 лв. Разходите на ходлинга за шестмесечието на неконсолидирана основа са в размер на 403 000 хил лв, като основно от тях се падат на разходи за външни услуги и разходи за заплати.
Активите на холдинга по балансова стойност възлизат на 142 716 хил лв, като към края на 2007 те са били 141 407 хил лв.
Основния капитал на компанията спрямо края на предходната година намалява с около 2 хил лв.
Компанията в края на миналият месец гласува и раздаването на 0,25лв брутен дивидент за 2007 на своите акционери.
allfinancebg[/code]
Коментар
Коментар