IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Abe hora Alben4eto e bakana s rusnaci i rumanci a tia-akciikata si pada li si pada vseki den s po 2-3%
    [url]http://www.gdc-uk.org/Potential+registrant/Apply+for+registration/Qualified+in+the+European+Eco

Коментар

• Албена Инвест Холдинг АД-к.к. Албена представи уведомление за паричен дивидент.
      Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 29-06-2008 г. в Албена 9620. На ОСА е гласуван дивидент за 2007 г. в общ размер на 1375000 Размер на дивидента за една акция бруто - 0,25 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0,237 (само за акционери физчески лица) лв.

Коментар

• МАЙ И ПОД 10 ЩЕ ОТИДЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
          Какво е това предстартово броене тука? 12,11,10... Совалка ли ще изтрелвате?
          Предупредих още миналия месец -Пуснато на: 11 Юли 2008 19:14 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

O2 написа:
          А ти кво ще кажеш за това изказване?
          - 10лв -първо .

Коментар

• Какво е това предстартово броене тука? 12,11,10... Совалка ли ще изтрелвате?

Коментар

• Не знам,ама тук нали 20% от Албена са притежание на холдинга,та като сметна тези проценти излиза че ако се купи ALBHL вместо АLB то останалите дружества в холдинга са подарък.Не знам може и да има някакъв резон с тези разпродажби,примерно тези дружества да работят на загуба,което май не е така.Имах преди акции от масовата и продадох на 15-16 много отдавна,а сега отивам да смятам пак и да търся инфо за тези другите в момента.И не препоръчвам нищо
              Мненията ми не са професионални и не представляват препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                Първоначално изпратено от ghettoff
                Някой запознат по позицията може ли да отговори на какво се дължи тази масирана атака срещу нея?

Моята теза е , че Капман, които събираха доста тук през последните месеци, излизат, за да се обслужат някъде другаде.

Но не съм запознат и само предполагам..
                ... нИ тИ е вярна тезътъ...
                мисла..
                Нямам видимост Колчо, сляп съм като къртица, затова стрелям с халостни патроно ...
                ... колко е P/BV
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                  Първоначално изпратено от ghettoff
                  Някой запознат по позицията може ли да отговори на какво се дължи тази масирана атака срещу нея?

Моята теза е , че Капман, които събираха доста тук през последните месеци, излизат, за да се обслужат някъде другаде.

мисла..
                  Нямам видимост Колчо, сляп съм като къртица, затова стрелям с халостни патроно ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff

мисла..
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Който има "видимост" да каже кой така хубаво насира / с извинение / позицията.
                      На 180 свършиха ли се вече?

Коментар

• Не знам за Капман, но Райфайзен...

Коментар

• Някой запознат по позицията може ли да отговори на какво се дължи тази масирана атака срещу нея?

Коментар

• Де да знам, на 9 лв., ли да си направя таргета?? Не е препоръка.

Коментар

• Сипвайте, сипвайте, че дано Ви свършат най-после ...
                              Аз съм претръпнал оти ми е толкова вътрешно, но к'во да се прави.

*По принцип - не е препоръка

Коментар

• Много внимателно следя и тази позиция. Засега, само наблюдавам спокойно, понеже гледам че се е запътила към тригодишно дъно, и определено 10 лв. е цената, на която спокойно бих напазарувал. Не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X