Abe hora Alben4eto e bakana s rusnaci i rumanci a tia-akciikata si pada li si pada vseki den s po 2-3%
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)
Collapse
X
-
nevermind
Албена Инвест Холдинг АД-к.к. Албена представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 29-06-2008 г. в Албена 9620. На ОСА е гласуван дивидент за 2007 г. в общ размер на 1375000 Размер на дивидента за една акция бруто - 0,25 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0,237 (само за акционери физчески лица) лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARКакво е това предстартово броене тука? 12,11,10... Совалка ли ще изтрелвате?
--------------------------------------------------------------------------------
O2 написа:
А ти кво ще кажеш за това изказване?
- 10лв -първо .
Коментар
-
Не знам,ама тук нали 20% от Албена са притежание на холдинга,та като сметна тези проценти излиза че ако се купи ALBHL вместо АLB то останалите дружества в холдинга са подарък.Не знам може и да има някакъв резон с тези разпродажби,примерно тези дружества да работят на загуба,което май не е така.Имах преди акции от масовата и продадох на 15-16 много отдавна,а сега отивам да смятам пак и да търся инфо за тези другите в момента.И не препоръчвам нищоМненията ми не са професионални и не представляват препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от ghettoffНякой запознат по позицията може ли да отговори на какво се дължи тази масирана атака срещу нея?
Моята теза е , че Капман, които събираха доста тук през последните месеци, излизат, за да се обслужат някъде другаде.
Но не съм запознат и само предполагам..
мисла..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от ghettoffНякой запознат по позицията може ли да отговори на какво се дължи тази масирана атака срещу нея?
Моята теза е , че Капман, които събираха доста тук през последните месеци, излизат, за да се обслужат някъде другаде.
мисла..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffНякой запознат по позицията може ли да отговори на какво се дължи тази масирана атака срещу нея?
мисла..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар