IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А бе мастър-форе, много тлъст тоя дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от Neda_Nedkova Разгледай мнение
      в коя банка ще дават дивидентите
      и от коя дата
      Нека първо да се гласува на ОСА. Събранието не се е провело още, на първа дата не е имало кворум.

Коментар

• в коя банка ще дават дивидентите
        и от коя дата
        Last edited by Neda_Nedkova; 14.06.2011, 17:19.

Коментар

• Някой да знае днес провело ли се е ОСА или на втората дата?

Коментар

• Малко ме яд, е можех да вляза тук на 6.00 лв. Добра политика е това. Ако случайно паднат пак до толкова, мисля че бих влязъл тук. Ама повече от 6 не давам.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
              Албена инвест холдинг АД ще дава дивидент от 0.40 лв. на една акция
              10 Май 2011 15:48

Редовното общо събрание на акционерите на Албена инвест холдинг АД ще гласува решение за разпределение на печалбата на дружеството за 2010 г.и неразпределената печалба за минали години като дивидент на акционерите. Това стана ясно от поканата за общото събрание, което ще се проведе на 10.06.2011 г.

Нетната печалба на дружеството за 2010 г. и неразпределената печалба за минали години е в размер на общо 2 200 000 лв. За миналата 2010 г. холдингът отчете печалба в размер на 1.051 млн. лв. в годишния си одитиран отчет. При капитал от 5 500 000 лв. акционерите на Албена инвест холдинг би трябвало да получат бруто по 0.40 лв. на една ценна книга, ако решението бъде прието от акционерите.
              В сайта на БФБ пише това .... Решение за разпределение на финансов резултат. Проект за решение: Приема решение нетната печалба на дружеството за 2010 г. в размер на 1 007 483 лв. и неразпределената печалба за минали години в размер на 1 192 517-общо в размер на 2 200 000 лв. да бъде разпределена като дивидент по 4.40 лв. на 1 акция;
              Ако беше по време на сесия не ми се мисли какво щеше да стане
              Mind tricks do not work on me, only money

Коментар

• Албена инвест холдинг АД ще дава дивидент от 0.40 лв. на една акция
                10 Май 2011 15:48

Редовното общо събрание на акционерите на Албена инвест холдинг АД ще гласува решение за разпределение на печалбата на дружеството за 2010 г.и неразпределената печалба за минали години като дивидент на акционерите. Това стана ясно от поканата за общото събрание, което ще се проведе на 10.06.2011 г.

Нетната печалба на дружеството за 2010 г. и неразпределената печалба за минали години е в размер на общо 2 200 000 лв. За миналата 2010 г. холдингът отчете печалба в размер на 1.051 млн. лв. в годишния си одитиран отчет. При капитал от 5 500 000 лв. акционерите на Албена инвест холдинг би трябвало да получат бруто по 0.40 лв. на една ценна книга, ако решението бъде прието от акционерите.

Коментар

• Дайте предположения защо в последните месеци клиенти на Буброкърс са единсвения на пръв поглед сериозен купувач на Албена инвест холдинг и гледат все да са най-отгоре и да купуват. Знам че на тези цени само акциите на Албена им се вързват на 40 лв, ама все пак?!

Коментар

• Г. Ангелов: Вече има няколко индикатора, че има възстановяване на туризма

http://www.investor.bg/news/article/106035/85.html

Коментар

• Тук само някой да се оплаче, че не е успял да се класира на нива около 6,00 лв. Гледам че Албена взе да се възстановява, така че и тук очаквам нещо подобно.

Коментар

• man_united благодаря за отговора!

Коментар

• Първоначално изпратено от zori08 Разгледай мнение
                          Интересува ме къде мога да си продам боновите книжки с акции към Албена инвест...Благодаря Ви предварително,защото нищо не ми е ясно.Относно дивидентите,досега не са получавани такива.Изплащат ли се със задна дата?:confused
                          виж какво е написал някой за неусведомените:

http://krumovgrad-bg.com/news.php?extend.231.1

ПП Дивидентите имат 5-годишна давност, но специално Албена Инвест си изплащат редовно - трябва да се обадиш в дружеството и да попиташ как можеш да си получиш парите!

Коментар

• Интересува ме къде мога да си продам боновите книжки с акции към Албена инвест...Благодаря Ви предварително,защото нищо не ми е ясно.Относно дивидентите,досега не са получавани такива.Изплащат ли се със задна дата?:confused

Коментар

• Да

Коментар

• Ако сега си продам акциите - ще си получа ли дивидента когато го раздават? Работя с Кобос.

Коментар

Working...
                                X