IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
    Кое не се знае цената?
    Стратегията на всяка сериозна компания трябва да е да търси максимална възвръщаемост на инвестициите, които прави. Другото е ала-бала.
    ДА

Но някои като теб вероятно стратегиите са са с хоризонт на инвестициите си месец-два или до следващия отчет.

А има компанни, чиито стратегии трябва да са доста по-дългосрочни.
    Проблемът тук, според мен е липсата на стратегия - АЛБХЛ е един и същи холдинг от както го знам от 2005 напрактика.
    There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
      При нива ,които ще дадат по-висока доходност от АДСИЦите
      Правилен отговор Това е и най-вероятната причина за разпродажбите тук, както и по някои други позиции според мен. Освен ако нямаме закъсал за кеш акционер
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
        Какво ти пука кой и защо? Единственото което има значение е при какви нива е изгодно да се влиза
        При нива ,които ще дадат по-висока доходност от АДСИЦите

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
          То не се знае цената.

А това да си изкупуваш собствени акции няма как да е стратегия за сериозна компания - ако само това е нещото в което да се инвестира

Албена Инвест Холдинг - ако не се интересува от дела на Общината, - не знам кой би трябвало . За мен това значи, че тя не се интересува и от собствения си дял в Албена

Абе без коментар
          Кое не се знае цената?
          Стратегията на всяка сериозна компания трябва да е да търси максимална възвръщаемост на инвестициите, които прави. Другото е ала-бала.

Коментар

• То не се знае цената.

А това да си изкупуваш собствени акции няма как да е стратегия за сериозна компания - ако само това е нещото в което да се инвестира

Албена Инвест Холдинг - ако не се интересува от дела на Общината, - не знам кой би трябвало . За мен това значи, че тя не се интересува и от собствения си дял в Албена

Абе без коментар
            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
              Ако това беше сериозен холдинг - сега би трябвало да има кеш и готовност да купи дела на общината в Албена.

Уви - съмнявам се да го направят.

Оттук - впечатлението за мен е, че тоя холдинг няма развитие.
              Това е най-глупавото нещо което може да се направи. Минимум два пъти по-изгодно е да изкупуват собствените си акции, вместо на Албена !

Коментар

• Ако това беше сериозен холдинг - сега би трябвало да има кеш и готовност да купи дела на общината в Албена.

Уви - съмнявам се да го направят.

Оттук - впечатлението за мен е, че тоя холдинг няма развитие.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  Тук кой ръси така редовно и защо?
                  Какво ти пука кой и защо? Единственото което има значение е при какви нива е изгодно да се влиза

Коментар

• Тук кой ръси така редовно и защо?

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                      Някой знае ли дивидента на 25 септември ли ще дойде или вече е дошъл.
                      http://www.albenainvest.com/index.ph...-gRe7gZ&page=1

Коментар

• Някой знае ли дивидента на 25 септември ли ще дойде или вече е дошъл.

Коментар

• Изненадан съм че имаш спестявания.

Коментар

А ти още ли си къс в еврото и дълъг в щатския долар?
                            Я направо ме смая от къде го измисли този въпрос? Първо не се занимавам с валутна търговия и второ основните ми спестявания са все още в лева и 1/4 едва в евро. Май се опита да избягаш на въпроса ми с въпрос

Коментар

• А ти още ли си къс в еврото и дълъг в щатския долар?

Коментар

А бе мастър-форе, много тлъст тоя дивидент.
                                я сподели държиш ли още синергончето?

Коментар

Working...
                                X