Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеСамо да допълня, че "Фохар" АД се намира в кв. Бояна в София.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение13.50 на акция.
Аз продължавам да си държа на тази сметка. Ще седна да я актуализирам защото вероятно са се променили доста неща от 2009-та. Все пак не си спомням да е имало големи промени. Май кеша стана повече и имат и раздадени заеми. Все пак го смятам около 1:4 за горе-долу нормално. Ако и вие така смятате можем да се обединим за жалби ако се наложи. Имам доста но съм далеч от 5%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеЯвно много се напарихме последните години, та вече на нищо не вярвам. На какви ли не удобни за мажо преоценки на активите се нагледахме и други подобни не само при тази група. Случаят с летището не го ли помниш, аз вече не се сещам за детайлите, но знам, че беше грозно.
Времето ще покаже, но е добре тези арбитражни възможности да се затварят все в даден момент И при други холдинги го има това
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеИзненадан съм от разсъжденията ти. Ок за тези дето купуваха до вчера ок, но за днешните ... определено не мисля че са инсайдъри, а спекулативно настроени играчи (включително и аз де)
Времето ще покаже. Но чети между редовете. Мислиш ли че при сливане на АЛБХЛ и АЛБ може да оценят акциите на Албена в портфейла на АЛБХЛ на 20 лв например?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеСтранно нещо е БФБ Само 20% от албена са над 40 милиона. Това е първата ми акция на нашата борса.Бях си правил една сметка тогава. Може да е полезна на някой, затова ще я постна
Земя 3200 декара 600 лева 2 000 000
България - 29 АД 11 072 кв.м ЗП в София 400 лева 4 400 000
Фохар АД 12 дка складове София 400 лева 4 800 000
Идис АД 2300 м2 офиси Варна 1000 лева 2 300 000
ФБП АД 1200 м2 офиси ц. Пловдив 1000 лева 1 200 000
Добруджански Т-л 19 000 м2 складове Добрич 300 лева 5 700 000
Ико бизнес ц. велинград и 5700м2 на брега Ахтопол 1 000 000
Албена АД 20% 40 000 000
Хемустурист 2 хотела в Габрово 2 000 000
Соколец-боровец 2 хотела в боровец 2 000 000
Алб. автотранс 60 автобуса и самолет 500 000
Складова техника завод 1 000 000
Бряст завод мебели 1 000 000
Кеш 6 000 000
Сума 73 900 000
Ако намерите грешки, може да коригираме!
Аз продължавам да си държа на тази сметка. Ще седна да я актуализирам защото вероятно са се променили доста неща от 2009-та. Все пак не си спомням да е имало големи промени. Май кеша стана повече и имат и раздадени заеми. Все пак го смятам около 1:4 за горе-долу нормално. Ако и вие така смятате можем да се обединим за жалби ако се наложи. Имам доста но съм далеч от 5%.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеОще не сме спечелили. Стискаме и се ослушваме
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНямам, но графиката много ме кефи....
Честито на печелившите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеНе е странно, ако си инсайдър и знаеш параметрите. Щото имам много лоши спомени от тези мажовци преди години с онова летище до София и подобни вливания, разделяния и каквото там беше. Отде да знам, че няма да ни прецакат нещо. Разбира се не пипам нищо засега, щом инсайдърите купуват, както си мисля. Иначе че АЛБХЛ е супер подценена от години е ясно, затова си имах едно малко пакетче в супер дългосрочния портфейл.
Времето ще покаже. Но чети между редовете. Мислиш ли че при сливане на АЛБХЛ и АЛБ може да оценят акциите на Албена в портфейла на АЛБХЛ на 20 лв например?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЗа тези дето са знаели предварително ок, ама за днес що ти е странно. То само акциите на Албена в АЛБХЛ по текущата им цена оправдават текущата цена Отделно имаш към 10млн вземания и участия в над 10 дружества, дето определено не е да не струват нищо
Коментар
-
Сетих се, че навремето Албена продаде дела си в холдинга на 10,15 лв. на база някакви тогавашни оценки
http://www.investor.bg/bylgariia/5/a...v-pazar-78467/
Коментар
Коментар