IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да не взема пък да позная, както е тръгнало тия 30% отгоре дето ги искам май ще се изпълнят бързо

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
      Изглежда раздвижването не е било случайно, днес продължава след новината, въпреки липсата на каквито и да било параметри. За мен е малко странно.
      Е, инсайдърите винаги са една стъпка напред...

Коментар

• Ето че и на БФБ то можело да се печели!

Поздравления към участниците!

Аз не съм сред тях, но искрено се радвам за тях!

Коментар

Изглежда раздвижването не е било случайно, днес продължава след новината, въпреки липсата на каквито и да било параметри. За мен е малко странно.
          За тези дето са знаели предварително ок, ама за днес що ти е странно. То само акциите на Албена в АЛБХЛ по текущата им цена оправдават текущата цена Отделно имаш към 10млн вземания и участия в над 10 дружества, дето определено не е да не струват нищо

Коментар

Какво е това раздвижване тук? По-малък дивидент пък по-голям интерес напоследък. Имам малко в супер дългосрочния портфейл и не следя изкъсо позицията. Нещо покрай битките на Станев и компания ли е?

Коментар

• Тук се движим доволно

Коментар

Какво е това раздвижване тук? По-малък дивидент пък по-голям интерес напоследък. Имам малко в супер дългосрочния портфейл и не следя изкъсо позицията. Нещо покрай битките на Станев и компания ли е?
                Ми нещо такова е ! Аз нямам нищо против да се отърва от моите хартии срещу скромна премия от 30% върху цената ! Ще си запазя само някоя и друга бройка за да ползвам отстъпките им за Албенчето

Коментар

По скоро заради новият съдружник

Коментар

• Какво е това раздвижване тук? По-малък дивидент пък по-голям интерес напоследък. Имам малко в супер дългосрочния портфейл и не следя изкъсо позицията. Нещо покрай битките на Станев и компания ли е?

Коментар

• Сумата от 825 000 лв. /осемстотин двадесет и пет хиляди/ лева да бъде разпределена за дивидент - по 0.15 лв. на акция.

Коментар

• То нали всичко е надценено та е решил малко да позагуби..... законно

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                          Сън не спиш Интересна информация. Станах и аз най-накрая ортак на Донев. Какво ли може да са намислили тези двамата?
                          Ейй , от чичо Оги няма отърване

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли Разгледай мнение
                            Убеден ли си в това? Ако са няколко купувачи, би трябвало да са няколко отделни сделки, сключени в едно и също време. В случая имаме една сделка за 350 000 броя.
                            убеден съм, питай брокера си
                            в случая обаче не са цепили
                            много интересно развитие се е получило

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              "Телекомплект инвест" е купувачът на пакет от 350 хил. акции, или 6.36%, от капитала на бившия приватизационен фонд "Албена инвест холдинг", който се изтъргува през борсата на 21 април.

Купувачът "Телекомплект инвест" е компания, в която най-големи акционери с по 47.5% са изпълнителният директор на "Софарма" Огнян Донев и адвокат Венцислав Стоев.
                              Сън не спиш Интересна информация. Станах и аз най-накрая ортак на Донев. Какво ли може да са намислили тези двамата?
                              Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• "Телекомплект инвест" е купувачът на пакет от 350 хил. акции, или 6.36%, от капитала на бившия приватизационен фонд "Албена инвест холдинг", който се изтъргува през борсата на 21 април.

Купувачът "Телекомплект инвест" е компания, в която най-големи акционери с по 47.5% са изпълнителният директор на "Софарма" Огнян Донев и адвокат Венцислав Стоев.

Коментар

Working...
                                X