Да не взема пък да позная, както е тръгнало тия 30% отгоре дето ги искам май ще се изпълнят бързо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеИзглежда раздвижването не е било случайно, днес продължава след новината, въпреки липсата на каквито и да било параметри. За мен е малко странно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеИзглежда раздвижването не е било случайно, днес продължава след новината, въпреки липсата на каквито и да било параметри. За мен е малко странно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеКакво е това раздвижване тук? По-малък дивидент пък по-голям интерес напоследък. Имам малко в супер дългосрочния портфейл и не следя изкъсо позицията. Нещо покрай битките на Станев и компания ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеКакво е това раздвижване тук? По-малък дивидент пък по-голям интерес напоследък. Имам малко в супер дългосрочния портфейл и не следя изкъсо позицията. Нещо покрай битките на Станев и компания ли е?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеСън не спиш Интересна информация. Станах и аз най-накрая ортак на Донев. Какво ли може да са намислили тези двамата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стенли Разгледай мнениеУбеден ли си в това? Ако са няколко купувачи, би трябвало да са няколко отделни сделки, сключени в едно и също време. В случая имаме една сделка за 350 000 броя.
в случая обаче не са цепили
много интересно развитие се е получило
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение"Телекомплект инвест" е купувачът на пакет от 350 хил. акции, или 6.36%, от капитала на бившия приватизационен фонд "Албена инвест холдинг", който се изтъргува през борсата на 21 април.
Купувачът "Телекомплект инвест" е компания, в която най-големи акционери с по 47.5% са изпълнителният директор на "Софарма" Огнян Донев и адвокат Венцислав Стоев.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
"Телекомплект инвест" е купувачът на пакет от 350 хил. акции, или 6.36%, от капитала на бившия приватизационен фонд "Албена инвест холдинг", който се изтъргува през борсата на 21 април.
Купувачът "Телекомплект инвест" е компания, в която най-големи акционери с по 47.5% са изпълнителният директор на "Софарма" Огнян Донев и адвокат Венцислав Стоев.
Коментар
Коментар