Първоначално изпратено от Ivangh
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеАми на каква цена да ги продават, като това е цената на която се търсят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеЯвно ще се броят вдигнатите ръце, а не изписания брой акции на листите, които държат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Morqka Разгледай мнениеА може и да върти номера и да прати една тайфа хора на събранието
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеИ с каква цел???
Явно ще се броят вдигнатите ръце, а не изписания брой акции на листите, които държат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа мен е опитно мероприятие на БФБ да се види колко киеци седят пред мониторите на ИП и дремят без да правят сделки....
Или от БФБ чакат справка от ИП?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivangh Разгледай мнение- Не разбирам защо в тази ситуация продаващите ги дават на тая цена?
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеИ с каква цел???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Morqka Разгледай мнениеА може и да върти номера и да прати една тайфа хора на събранието
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеЗа мен цената си е ОК, но това, че си продават акциите по 1, ме води на мисълта, че продавача е Мажоритаря - няма кой друг да го устройва тази продажба!!!
А него го устройва от гледна точка на вдигане на броя акционери на бъдещата Албена, която ще е доста по-голяма от сегашната откъм капитал - стремежът е да заприлича повече на публична компания!
Разсъждавам си на глас, не че нещо повече от всички знам... Допускам, че това е такава възможност!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivangh Разгледай мнение- но това ще доведе до загуби за акционерите на Албена - да не стане така,че да не го гласуват накрая
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеЗа мен цената си е ОК, но това, че си продават акциите по 1, ме води на мисълта, че продавача е Мажоритаря - няма кой друг да го устройва тази продажба!!!
А него го устройва от гледна точка на вдигане на броя акционери на бъдещата Албена, която ще е доста по-голяма от сегашната откъм капитал - стремежът е да заприлича повече на публична компания!
Разсъждавам си на глас, не че нещо повече от всички знам... Допускам, че това е такава възможност!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеНяма да придобият 0,1728 акции на Албена АД, а ще придобият 1 акция на Албена АД. Само ти ли не разбра?
Оставете купувачите да си правят "бизнес" с по една акция.
Ами кажете защо продавачите вземат само по 9 лева, айде да са 9,34...?
Нали си пише черно на бяло - ако не искам срещу моите 100 акции на холда да получа 18 акции от АД-то, значи ще ми ги платят по 11,22 лева бройката.
Или не, а?
пп Ivangh ме е изпреварил с въпросчето...
- И ази такива въпроси си задавам, но за сега немога да си отговоря !!!
На всичко отгоре , всамото начало на упражнението "вливане" споделихме опит от "Севтополис" - хората които не бяха съгласни със обявено-одобрено съотношение от КФН и достигнало до гласуване на ИОСя на д-вата ~ 15,01,20нам кояси г. - та гласували "против" си подадоха жалбите и им ги уважиха и получиха реципрочните си суми . Вторият подобен но различен случай за който се сещам е , за обещетените акционери със З.З. при ликвидацията на Еларга - ЗА ТАКОВА УПРАЖНИНИЕ СТАВАШЕ ВЪПРОС в ПРЕДЛОЖЕНИЕТО на АЛОНСО !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivangh Разгледай мнение- Не разбирам защо в тази ситуация продаващите ги дават на тая цена?
Коментар
Коментар