IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам какво имате предвид с тези "високи комисионни на ИП-тата" - аз съм клиент на ИП от петък (02.09.2016) и още същия ден си закуих акция с комисонна 2 лв.

При това - предварително бях проверил има поне 2 ИП-та, на които не им пречи, че си нов клиент и таксите им са поносими (0.5% - минимум 2 лв.)

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
      + 11111111111...
      И аз по-надолу писах, че всичко е каркулирано... Това са дребни сметки в мащаба на нещата...
      Всичко написано горе е вярно. Просто e много забавно...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        Колко "мастило" се изписа по темата кой кого щял да прецака!

Видно е, че мажоритяря на двете компании е преценил, че 76 545 акционера в холдинга (99% от които са държачи на боновите книжки - т.н. "бабешки акции") ще "се облажат" с + 1 акция от Албена-та. А ние се дърляме дали 500 - те държачи на виртуални платформи за търговия ще спечелят от този спекулатиен арбитраж... Видно е, че да!
        Също видно е, че няма други 1 000...000 (хикс броя) да се включат зарди високите комисионни на ИП-тата... Колегата хубаво обясни защо...

Хубави празници на всички!
        + 11111111111...
        И аз по-надолу писах, че всичко е каркулирано... Това са дребни сметки в мащаба на нещата...

Коментар

• Колко "мастило" се изписа по темата кой кого щял да прецака!

Видно е, че мажоритяря на двете компании е преценил, че 76 545 акционера в холдинга (99% от които са държачи на боновите книжки - т.н. "бабешки акции") ще "се облажат" с + 1 акция от Албена-та. А ние се дърляме дали 500 - те държачи на виртуални платформи за търговия ще спечелят от този спекулатиен арбитраж... Видно е, че да!
          Също видно е, че няма други 1 000...000 (хикс броя) да се включат зарди високите комисионни на ИП-тата... Колегата хубаво обясни защо...

Хубави празници на всички!

Коментар

• Сега империята ще отвърне на удара
            Базовата тарифа на ИП-тата за нови клиенти е минимум 10-20-40 лв. на сделка комисион
            за мен като редовен си е 2 лв.
            но за новите е мега яка
            и ИП-тата ще искат да вземат от тази баница,то друга няма
            освен това Албена ще звънне при големите ИП и ще им каже , вместо да вземете по 2 лв. от 1000 души, ето ви 5 000 накуп и не се занимавайте
            и без това от тия 2 лв. сума ти са за ЦД и банков трансфер и БФБ
            за ИП-то са НУЛА

стандартната комисиона на Карол например е минимум 20 лв. за единични клиенти
            за другите е 2 лв. минимум

на Булбанк май е 40 евро, имам някакъв спомен
            дори на другите банки с голяма мрежа е някакви 10-20 лв.

бързайте, че ще има отпор
            Last edited by oslo; 03.09.2016, 00:55.

Коментар

• Защо инвеститори купуват по една акция от Албена инвест Холдинг

Прочети повече на:
              http://profit.bg/news/Zashto-investi...id-154067.html

Написаха цяла статия по темата
              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                Има ли вече дата за оса-то?
                Има дата и за Албена и Албена инвест. Мисля, че е 10 октомври, но не съм сигурен, прочетох съобщението на диагонал.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
                  Какъв голям спор да има за коефициента на замяна? Спорът ще е под формата на гласуване ЗА и ПРОТИВ на ОСА-то!
                  Има ли вече дата за оса-то?
                  Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
                    Разбира се че тези сделки не са случайни,
                    свързано е с предстоящото събрание. Ще има вероятно голям спор за коефициента на смяната на акцията.

Вероятно така се опитват а поддържат висок курс, ... въпроса е кой кого иска да прецака с този висок курс, тези които имат акции на албена инвест или тези които имат на Албена.
                    Ако някой има представа да обясни, свързано е и с някакъв закон вероятно.
                    Какъв голям спор да има за коефициента на замяна? Спорът ще е под формата на гласуване ЗА и ПРОТИВ на ОСА-то!

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
                      свързано е с предстоящото събрание. Ще има вероятно голям спор за коефициента на смяната на акцията.

Вероятно така се опитват а поддържат висок курс, ... въпроса е кой кого иска да прецака с този висок курс, тези които имат акции на албена инвест или тези които имат на Албена.
                      Според мен пък събранието ще мине и замине, ще си стане сливането... и кот" такоа...
                      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Имам обяснение

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
                          Какви са тия сделки само с 1 акция от няколко дни?
                          Добро утро!

Коментар

• Какви са тия сделки само с 1 акция от няколко дни?

Коментар

• .....че и по коментари.

Коментар

• Тоя холдинг ще бие рекордите с най-много сделки за най-кратък срок .......
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X