IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Само да уточним - ако 200 човека са решили да си купят по 1 акция на Албена инвест, за да могат после да придобият по 0.1728 акции на Албена АД - ОК.
    Защо ли си мисля, че случая е друг обаче....
    Няма да придобият 0,1728 акции на Албена АД, а ще придобият 1 акция на Албена АД. Само ти ли не разбра?

Оставете купувачите да си правят "бизнес" с по една акция.
    Ами кажете защо продавачите вземат само по 9 лева, айде да са 9,34...?
    Нали си пише черно на бяло - ако не искам срещу моите 100 акции на холда да получа 18 акции от АД-то, значи ще ми ги платят по 11,22 лева бройката.
    Или не, а?

пп Ivangh ме е изпреварил с въпросчето...

Коментар

• - Не разбирам защо в тази ситуация продаващите ги дават на тая цена?

Коментар

• Изглежда че наистина 1-та акция от холдинга носи 1 акция от новото дружество. Като това става за сметка на обратно изкупение акции на Албена.

Амии и аз се включвам! Няма как иначе !

Коментар

• Dex, благодаря ти!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
            Можете ли да постнете съобщението за вливането?!

Или линк към него?!

Моля!

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
              на мен така един бакшиш скоро ми каза, че никога няма да инвестира на борсата, аз го възприех като сигнал за покупка, следвайки този индекс на таксиметровия шофер
              Да... Сигналът си заслужава!

Коментар

• Само да уточним - ако 200 човека са решили да си купят по 1 акция на Албена инвест, за да могат после да придобият по 0.1728 акции на Албена АД - ОК.
                Защо ли си мисля, че случая е друг обаче....

Коментар

Няма ли скоро да се появи по вестниците новината: "Раздават по 40 лева на борсата"

Коментар

• Можете ли да постнете съобщението за вливането?!

Или линк към него?!

Моля!

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                      Рано е за такива новини от вестниците... Те се сещат за борсата, когато сме на абсолютния връх и започват да пишат! Тогава се включват дори и таксиметровите шофьори... и следва срив...
                      на мен така един бакшиш скоро ми каза, че никога няма да инвестира на борсата, аз го възприех като сигнал за покупка, следвайки този индекс на таксиметровия шофер

Коментар

Няма ли скоро да се появи по вестниците новината: "Раздават по 40 лева на борсата"
                        Аз лично съм решил да не го пиша

Коментар

Рано е за такива новини от вестниците... Те се сещат за борсата, когато сме на абсолютния връх и започват да пишат! Тогава се включват дори и таксиметровите шофьори... и следва срив...

Коментар

• Няма ли скоро да се появи по вестниците новината: "Раздават по 40 лева на борсата"

Коментар

• има и положителна, рекламна страна
                              много хора може да открият БФБ след тази заигравка

Коментар

• Първоначално изпратено от Малкия Разгледай мнение
                                .... и какво от това че си направил големият "Пробив в системата" ... ще станеш много по-богат с 50 лв. ли? Не се обиждайте, но това е овчедушие .... За съжаление твърде много "дребни душици" даже ни управляват, така че изхода е .. Терминал 1 или 2. За мен е късно - моят влак е спрял в БГ и се оправям някак, дори когато се налага да се бутам и с дребни душици ...
                                * Мнението ми не следва да бъде препоръка за каквито и да е било инвест. намерения, камо ли да преча на някой да се почувства по-богат . Имам дребни акцийки и от двете Албенки ...
                                не е пробив... просто 1 акция, нищо повече...

не разбирам защо да е овчедушие - ако след това си купя още 100 акции АЛБ още ли е овчедушие? А ако купя още 1000? сега ако някой си направи специално сметка при ИП, за да сключи именно тази сделка и после да си изтегли парите и да си затвори сметката - е, това вече според мен би се класифицирало за овчедушие

-offtopic аз съм се върнал от терминал 2 и си седя тук... има много трески за дялане, но има и супер много хубави аспекти, които отвъд терминал 2 няма..

всеки сам си преценява. -offtopic

но връщайки се на темата - тук става въпрос за 1 акция... кофти е малко за продавача, но според мен да се е усетил навреме и да ги е сложил на 40+ лв или колкото си иска...

Коментар

Working...
                                X