IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Медика АД (5MA / MDIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дивидент 0,15 лв на акция- не е зле. Как мислите?

Коментар

• ОК- тава е ваше мнение. Аз не мисля така и нямам никакво намерение да ви убеждавам в противното. Докато Медика е дружество отделно от Софарма ще печели достатъчно за да инвестирам в него. Докога - това са мои разчети. За балончета и дирижабълчета си говорете на панаирите, сега погледнете отчетите, ако това е четиво, което ви интересува, и си помислете пак. Всъщност, защо ли ви говоря това- за да се посмеете погледнете мненията около 6-месечния отчет и събранието. Какво ли се промени оттогава?
      Още веднъж това не е препоръка за покупка или продажба- нали всеки има глава на раменете.

Коментар

• Шоков - и аз мисля, че Медика е надценена спрямо Софарма, затуй от лятото полека-лека разпродавам, но от сантименталност си оставих един малък пакет, защото от Втора година досега никога не съм оставал без акции на Медика.
        Освободеното сухо насочих обаче не към Фармата, а към Трейдингът.
        Last edited by Императорът; 15.11.2012, 17:42.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
          Ами докато чакате сливането има възможност за профит, но не с продажби на тези цени.
          Пак си помисли! В сравнение със севто това дирижабълче има 1,5 пъти по-скъпа борсова цена, за сметка на това пък генерира 4 пъти по-малка печалба. Така, че какъв ли ще му е коефициента спрямо фарамта? Ако севтото е 0,554, нищо чудно този да е 0,254
          Не е препоръка да се заигравате с изчисление на сливащи коефициенти
          (Импето си е направил сметчицата и забягна с подвита опашка )
          Не е препоръка

Коментар

• Медика

Ами докато чакате сливането има възможност за профит, но не с продажби на тези цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
              Да няма и тука обявено сливане?

Че тука имам и е добре да се интересувам.
              Обявено не, ама планирано - да.

Пипбелов - не измъкнал, продадох си честно -но си и оставих. Туй - една от пръвите акции, която си зех около Пръва година - до последно ще дръжа някоя бройчичка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Благодаря на купилият - секси акция, ама няма да я притежава длъго.
                Да няма и тука обявено сливане?

Че тука имам и е добре да се интересувам.

Коментар

Благодаря на купилият - секси акция, ама няма да я притежава длъго.
                  Аааа, змъкна ли се и оттуканка
                  Гледаш севтото, плюйш си пазвата и бегаш, а

Коментар

• Благодаря на купилият - секси акция, ама няма да я притежава длъго.

Коментар

• Импе и ти ли Бруте напускаш кораба?

Коментар

Яхо-о-о-о-о-о-о-о-о !!!!
                        Яхо Импе, яхо (като поздрав стана вече това яхо)

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          абе таз Ирен много я харесвате ама резултати нет!!!
                          Резултатите не са толкова лоши, ако не броим завишението на разходите. Ирен - може би още не ного опит, но ного хъс и идеи. Все пак ясно е, че не управлява еднолично.

Коментар

Ха-ха - и аз така.

Тони - трябвали са и парички, продала. Остави си Жабоците, щото се харесаха с Ирен.
                            абе таз Ирен много я харесвате ама резултати нет!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Да хиляди акции в качествени дивидентни компании
                              Ха-ха - и аз така.

Тони - трябвали са и парички, продала. Остави си Жабоците, щото се харесаха с Ирен.

Коментар

• Да хиляди акции в качествени дивидентни компании

Коментар

Working...
                                X