Дивидент 0,15 лв на акция- не е зле. Как мислите?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Медика АД (5MA / MDIKA)
Collapse
X
-
ОК- тава е ваше мнение. Аз не мисля така и нямам никакво намерение да ви убеждавам в противното. Докато Медика е дружество отделно от Софарма ще печели достатъчно за да инвестирам в него. Докога - това са мои разчети. За балончета и дирижабълчета си говорете на панаирите, сега погледнете отчетите, ако това е четиво, което ви интересува, и си помислете пак. Всъщност, защо ли ви говоря това- за да се посмеете погледнете мненията около 6-месечния отчет и събранието. Какво ли се промени оттогава?
Още веднъж това не е препоръка за покупка или продажба- нали всеки има глава на раменете.
Коментар
-
Шоков - и аз мисля, че Медика е надценена спрямо Софарма, затуй от лятото полека-лека разпродавам, но от сантименталност си оставих един малък пакет, защото от Втора година досега никога не съм оставал без акции на Медика.
Освободеното сухо насочих обаче не към Фармата, а към Трейдингът.Last edited by Императорът; 15.11.2012, 17:42.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеАми докато чакате сливането има възможност за профит, но не с продажби на тези цени.
Не е препоръка да се заигравате с изчисление на сливащи коефициенти
(Импето си е направил сметчицата и забягна с подвита опашка )Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеДа няма и тука обявено сливане?
Че тука имам и е добре да се интересувам.
Пипбелов - не измъкнал, продадох си честно -но си и оставих. Туй - една от пръвите акции, която си зех около Пръва година - до последно ще дръжа някоя бройчичка.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБлагодаря на купилият - секси акция, ама няма да я притежава длъго.
Че тука имам и е добре да се интересувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБлагодаря на купилият - секси акция, ама няма да я притежава длъго.
Гледаш севтото, плюйш си пазвата и бегаш, а
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯхо-о-о-о-о-о-о-о-о !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе таз Ирен много я харесвате ама резултати нет!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха - и аз така.
Тони - трябвали са и парички, продала. Остави си Жабоците, щото се харесаха с Ирен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа хиляди акции в качествени дивидентни компании
Тони - трябвали са и парички, продала. Остави си Жабоците, щото се харесаха с Ирен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар