IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Медика АД (5MA / MDIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Да, ама не до пълно изцоцване. На 13 стинки щях да съм навит, но мисля - 15 стинки - ного.
    Импе, ти не си гледал отчета, как разбра това НОГО ???

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      В тази ситуация на свити пазари няма нужда от големи инвестиции. По-добре е парите да се раздават на дивидент.
      Да, ама не до пълно изцоцване. На 13 стинки щях да съм навит, но мисля - 15 стинки - ного.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Едно е "ОД" като юридическо лице, друго - като човек.

Структурата е структура - иначе на дивидентните гласувания Доверие и г-н Донев най-редовно се разминават.
        Не плацикам нищо - само казвам как стана гласуването... и не е сефте така.

Коментар

Аз мисля прекалено източихме фабриката. 15-те стинки бяха предложение на Доверие, аз и господин Донев бяхме против - искахме си 10-те стинки - но къде ще се борим с тях... ето така се мачкат малките акционери.
          Оставихме малък резерв - няма и 200 Б - ама туй-то - думата на мажоритарят е закон.
          Алоооо Импе, май се опитваш да "плацикаш" публиката. Да ти обяснявам ли акционерната структура на Доверие ОХ. Това, че ти си малък акционер, не означава, че ОД е равен с теб по брой акции. По-важното е, че дружеството се развива устойчиво.

Коментар

• В тази ситуация на свити пазари няма нужда от големи инвестиции. По-добре е парите да се раздават на дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              ееее аз ползвам клечките за уши, памук и лепенки за малката
              Я па чоплим своите уши с една голема ножица...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Пу пу не ща да им ползвам продуктите. Не им ща ни бинтовете, нито наглезенките
                ееее аз ползвам клечките за уши, памук и лепенки за малката

Коментар

че как Доверие ще гласува с/у СФАРМ бе!!!
                  Ми как - с табелката...

Коментар

Отлична фабрика - все повече ползвам продуктите й!
                    Пу пу не ща да им ползвам продуктите. Не им ща ни бинтовете, нито наглезенките

Коментар

Ха-ха-ха - ми какво като сме против - ние - малки акционери - заедно имаме 161 акции... Даже той неговите си ги е купил днес.

Просто Софарма (от чието име той гласува) държат милион и нещо бройки - а Доверие - 8 милиона и нещо... стъпкаха ни като крава колорадски бръмбари ни стъпкаха...

А фабриката е секси - хубави неща правят - миналата година ни подариха по един комплект най-различни неща на всички. Ама аз моят го дадох на Патето - нищо че и тя получи, мене не ми трябват - аз нищо не си причинявам.
                      че как Доверие ще гласува с/у СФАРМ бе!!!

Коментар

Браво и от мен!
                        Вие с чичо Оги бяхте против и мина??? Нещо ме къпеш май!!!
                        Ха-ха-ха - ми какво като сме против - ние - малки акционери - заедно имаме 161 акции... Даже той неговите си ги е купил днес.

Просто Софарма (от чието име той гласува) държат милион и нещо бройки - а Доверие - 8 милиона и нещо... стъпкаха ни като крава колорадски бръмбари ни стъпкаха...

А фабриката е секси - хубави неща правят - миналата година ни подариха по един комплект най-различни неща на всички. Ама аз моят го дадох на Патето - нищо че и тя получи, мене не ми трябват - аз нищо не си причинявам.

Коментар

• Браво и от мен!
                          Вие с чичо Оги бяхте против и мина??? Нещо ме къпеш май!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
                            Дивидент 0,15 лв на акция- не е зле. Как мислите?
                            Аз мисля прекалено източихме фабриката. 15-те стинки бяха предложение на Доверие, аз и господин Донев бяхме против - искахме си 10-те стинки - но къде ще се борим с тях... ето така се мачкат малките акционери.
                            Оставихме малък резерв - няма и 200 Б - ама туй-то - думата на мажоритарят е закон.

Коментар

• браво и от мен
                              успехи

Коментар

• браво на Медика

Коментар

Working...
                                X