Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Медика АД (5MA / MDIKA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеВ тази ситуация на свити пазари няма нужда от големи инвестиции. По-добре е парите да се раздават на дивидент.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Едно е "ОД" като юридическо лице, друго - като човек.
Структурата е структура - иначе на дивидентните гласувания Доверие и г-н Донев най-редовно се разминават.
Не плацикам нищо - само казвам как стана гласуването... и не е сефте така.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз мисля прекалено източихме фабриката. 15-те стинки бяха предложение на Доверие, аз и господин Донев бяхме против - искахме си 10-те стинки - но къде ще се борим с тях... ето така се мачкат малките акционери.
Оставихме малък резерв - няма и 200 Б - ама туй-то - думата на мажоритарят е закон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеееее аз ползвам клечките за уши, памук и лепенки за малкатаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПу пу не ща да им ползвам продуктите. Не им ща ни бинтовете, нито наглезенките
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениече как Доверие ще гласува с/у СФАРМ бе!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОтлична фабрика - все повече ползвам продуктите й!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха-ха - ми какво като сме против - ние - малки акционери - заедно имаме 161 акции... Даже той неговите си ги е купил днес.
Просто Софарма (от чието име той гласува) държат милион и нещо бройки - а Доверие - 8 милиона и нещо... стъпкаха ни като крава колорадски бръмбари ни стъпкаха...
А фабриката е секси - хубави неща правят - миналата година ни подариха по един комплект най-различни неща на всички. Ама аз моят го дадох на Патето - нищо че и тя получи, мене не ми трябват - аз нищо не си причинявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБраво и от мен!
Вие с чичо Оги бяхте против и мина??? Нещо ме къпеш май!!!
Отлична фабрика - все повече ползвам продуктите й!
Просто Софарма (от чието име той гласува) държат милион и нещо бройки - а Доверие - 8 милиона и нещо... стъпкаха ни като крава колорадски бръмбари ни стъпкаха...
А фабриката е секси - хубави неща правят - миналата година ни подариха по един комплект най-различни неща на всички. Ама аз моят го дадох на Патето - нищо че и тя получи, мене не ми трябват - аз нищо не си причинявам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеДивидент 0,15 лв на акция- не е зле. Как мислите?
Оставихме малък резерв - няма и 200 Б - ама туй-то - думата на мажоритарят е закон.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар