IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Медика АД (5MA / MDIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Нушенцето Разгледай мнение
    Той нещо ни дублира И аз имам още малко тук, преди съм имала и повече.
    хм защо продаде - тъмната страна ли те посъветва?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Кире абе ти на много места май имаш?
      Той нещо ни дублира И аз имам още малко тук, преди съм имала и повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Добра е компанията имам
        Кире абе ти на много места май имаш?

Коментар

• Ти какви аргументи против компанията имаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Добра е компанията имам
            Това, че имаш, ли й е доброто ???
            Не е препоръка

Коментар

• Добра е компанията имам

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
                Знам ли, до тук виждам шеги и закачки, а аз оценявам компанията по работата на мениджмънта, производството и реализацията на продукцията- изразени в смислово обосновани цифри. Ако щеш и една благодарност към хората работещи и за нас.
                Имам акции и не препоръчвам никому нищо- всеки си има глава на раменете.
                Хъх - шеги и закачки - нелошо.
                Лозенце в огромен двор - тоже нелошо - допълнителен доход - и по бутилчичка за акционери, за г-н Донев - две бутилчички.

И аз имам и почти винаги от Втора година насам съм имал.

И да - всеки има тимберица на рамене.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Ако в компанията не вярвахме, щяхме ли в нея да инвестираме?
                  Знам ли, до тук виждам шеги и закачки, а аз оценявам компанията по работата на мениджмънта, производството и реализацията на продукцията- изразени в смислово обосновани цифри. Ако щеш и една благодарност към хората работещи и за нас.
                  Имам акции и не препоръчвам никому нищо- всеки си има глава на раменете.

Коментар

Че се строи нов цех- строи се, ама защо не отделите 10 мин. за да прочетете отчета. Съвсем точно са дадени направленията , в които е реализирана печалбата, и с какъв процент на нарастване. Нещо да ви говори продажби на вътрешен и външен пазар; продажби на болничен и аптечен пазар. Всъщност, по-лесно е празното дрънкане. За мен е важно, че тези хора работят и печелят реално в тези кризисни условия.
                    Ако в компанията не вярвахме, щяхме ли в нея да инвестираме?

Коментар

• Че се строи нов цех- строи се, ама защо не отделите 10 мин. за да прочетете отчета. Съвсем точно са дадени направленията , в които е реализирана печалбата, и с какъв процент на нарастване. Нещо да ви говори продажби на вътрешен и външен пазар; продажби на болничен и аптечен пазар. Всъщност, по-лесно е празното дрънкане. За мен е важно, че тези хора работят и печелят реално в тези кризисни условия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                        Преди няколко дни минах от там - в част от двора усилено се строи.
                        Да - строят магазинче - Карфур ли, що ли... аз имах предвид - другата част на дворченцето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Да не са шитнали още някое парченце от дворчето на фабриката?

Оказа се, че имат такова дворченце, че им предложих да посадят лозов масив и да фабрикуват фирмено вино, с гарантиран произход.

Казаха - идеята ще обмислят.
                          Преди няколко дни минах от там - в част от двора усилено се строи.

Коментар

За полугодието - отчет, за който могат да завиждат много компании. Ето това е работа и резултати- без много приказки и дрънкане на ламарини. Работят си и.... печелят, както и акционерите им - честито.
                            Да не са шитнали още някое парченце от дворчето на фабриката?

Оказа се, че имат такова дворченце, че им предложих да посадят лозов масив и да фабрикуват фирмено вино, с гарантиран произход.

Казаха - идеята ще обмислят.

Коментар

• За полугодието - отчет, за който могат да завиждат много компании. Ето това е работа и резултати- без много приказки и дрънкане на ламарини. Работят си и.... печелят, както и акционерите им - честито.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                                M+C Хидравлик
                                Мерси! Яко!

Коментар

Working...
                                X