Първоначално изпратено от Нушенцето
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Медика АД (5MA / MDIKA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКире абе ти на много места май имаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДобра е компанията имам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДобра е компанията имамНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеЗнам ли, до тук виждам шеги и закачки, а аз оценявам компанията по работата на мениджмънта, производството и реализацията на продукцията- изразени в смислово обосновани цифри. Ако щеш и една благодарност към хората работещи и за нас.
Имам акции и не препоръчвам никому нищо- всеки си има глава на раменете.
Лозенце в огромен двор - тоже нелошо - допълнителен доход - и по бутилчичка за акционери, за г-н Донев - две бутилчички.
И аз имам и почти винаги от Втора година насам съм имал.
И да - всеки има тимберица на рамене.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко в компанията не вярвахме, щяхме ли в нея да инвестираме?
Имам акции и не препоръчвам никому нищо- всеки си има глава на раменете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеЧе се строи нов цех- строи се, ама защо не отделите 10 мин. за да прочетете отчета. Съвсем точно са дадени направленията , в които е реализирана печалбата, и с какъв процент на нарастване. Нещо да ви говори продажби на вътрешен и външен пазар; продажби на болничен и аптечен пазар. Всъщност, по-лесно е празното дрънкане. За мен е важно, че тези хора работят и печелят реално в тези кризисни условия.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Че се строи нов цех- строи се, ама защо не отделите 10 мин. за да прочетете отчета. Съвсем точно са дадени направленията , в които е реализирана печалбата, и с какъв процент на нарастване. Нещо да ви говори продажби на вътрешен и външен пазар; продажби на болничен и аптечен пазар. Всъщност, по-лесно е празното дрънкане. За мен е важно, че тези хора работят и печелят реално в тези кризисни условия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеПреди няколко дни минах от там - в част от двора усилено се строи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа не са шитнали още някое парченце от дворчето на фабриката?
Оказа се, че имат такова дворченце, че им предложих да посадят лозов масив и да фабрикуват фирмено вино, с гарантиран произход.
Казаха - идеята ще обмислят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеЗа полугодието - отчет, за който могат да завиждат много компании. Ето това е работа и резултати- без много приказки и дрънкане на ламарини. Работят си и.... печелят, както и акционерите им - честито.
Оказа се, че имат такова дворченце, че им предложих да посадят лозов масив и да фабрикуват фирмено вино, с гарантиран произход.
Казаха - идеята ще обмислят.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар