If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами кво друго ни остава освен да чакаме.Дано търпението ни бъде възнаградено.А сега в тоя хубав ден да изведем жените,да ни изхарчат малко от паричките.
тръгвам да празнувам деня на водата на Гребната база!
Хубав ден!
ех, те мойте са едни пачки!!! Нямам думи - трошички
как ги виждаш тук нещата? имам чувството че всички чакащи да бъдат погълнати от СФАРМ(съгласно онзи план на чичо Оги) са застинали както в цената, така и в печалбата си и просто чакат ....
Ами кво друго ни остава освен да чакаме.Дано търпението ни бъде възнаградено.А сега в тоя хубав ден да изведем жените,да ни изхарчат малко от паричките.
А добро утро.Абе ти сън не спиш с тая борса,ама и с тия пачки дето изкара,как ли и да спиш..Държа си ги разбира се.Ще видим по-нататък кво ще излезе.
ех, те мойте са едни пачки!!! Нямам думи - трошички
как ги виждаш тук нещата? имам чувството че всички чакащи да бъдат погълнати от СФАРМ(съгласно онзи план на чичо Оги) са застинали както в цената, така и в печалбата си и просто чакат ....
Хима може да се нарече изключение, понеже е феномен на БФБ. Изисква съвсем различен анализ и подход за да си извади човек извод дали да инвестира или не.
Енергонито е още по-голямо изключение
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
А на хима какво ще гледаш, като се бутна 2006 та и на няколко пъти обрули всичкия борсов кеш ?
Хима може да се нарече изключение, понеже е феномен на БФБ. Изисква съвсем различен анализ и подход за да си извади човек извод дали да инвестира или не.
Но такива като Монбат, ПИБ и други от 2006-2007 не бих ги погледнал преди 2017 да натрупат боросова история - преди тоя период за мен са рискови...но 2017 вероятно БГ ще е вече в еврозоната очаквам и тогава на всеки ще е нужна само фантазия, за да може да си представи какъв балон ще е на БФБ...може би и повече от 2007 очаквам....не е препоръка
Коментар