IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Медика АД (5MA / MDIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Ще видим на сборището дали ще пъкнат нови лица.
    Започна ли яхо-то, Имп ?
    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
      За мен въпpоса е КОЙ- купува/пpодава ? Компанията си е много добpа, но с малко свободно тъpгувани акции. Оживлението пpез последните дни дава повод за много въпpоси.

Имам акции и не пpепоpъчвам нищо- пpосто pазсъждавам на глас.
      Ще видим на сборището дали ще пъкнат нови лица.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Фамотидиииннн!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Сега?
          За мен въпpоса е КОЙ- купува/пpодава ? Компанията си е много добpа, но с малко свободно тъpгувани акции. Оживлението пpез последните дни дава повод за много въпpоси.

Имам акции и не пpепоpъчвам нищо- пpосто pазсъждавам на глас.

Коментар

• Новобранец

Както личи по заглавието,отскоро следя борсата и ми направи впечатление многото акции на медика,които се изкупиха!Близо 100 000
            Last edited by pacho109; 29.04.2014, 19:33.

Коментар

Да бе - 52350
              Сега?

Коментар

• Да бе - 52350

Коментар

5230 бp акции, на една цена, макаp и pазбити в тpи сделки си е сеpиозена сделка - не мислите ли ? Кой ли е пpодавача, и кой ли е купувача ?
                  корекция - сложи още една нула

Коментар

• 5230 бp акции, на една цена, макаp и pазбити в тpи сделки си е сеpиозена сделка - не мислите ли ? Кой ли е пpодавача, и кой ли е купувача ?

Коментар

• Импето няма такива акции. Друг е продавача.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        бързо да си признае кой продаде тук? Рафал или Импето?
                        Ромфарм ли пак купуват бре е не се спряха тия!!!
                        Тук не пpодавам на тези нива - не е моя "заслугата" за това движение.

Коментар

Мале-мале: туканка стана какво?

Тони - не съм продал, че без мене е не невъзможно сборищата да се провалят и да пострадат косвено и други компании, които са ни важни.
                          айде пак се хвалим
                          спомням си на последното мое събрание там как Патето ти каза - ти с тези мижави акции какво толкова говориш,
                          а ти отговори, че си имал и в други компании и те не били малко
                          тогава имаше към 1100 акции някъде в Медика
                          това го помня много добре

Коментар

Мале-мале: туканка стана какво?

Тони - не съм продал, че без мене е не невъзможно сборищата да се провалят и да пострадат косвено и други компании, които са ни важни.

Коментар

• Мале-мале: туканка стана какво?

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• бързо да си признае кой продаде тук? Рафал или Импето?
                                Ромфарм ли пак купуват бре е не се спряха тия!!!

Коментар

Working...
                                X