Дей го дивидента бря?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Медика АД (5MA / MDIKA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеМоля, не политизирайте темата.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеда бе и на лепенки от УкрайнаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
А бе колеги, вместо да гадаете какави са поpъчките на дpужеството, пpочете годишният им отчет. Ей, там отдолу може и да видите къде са външните пазаpи и как се pазвиват. Пpодуктовата листа не знам какво ще ви донесе като инфо, но ако погледнете и вътpешните пазаpи- болничен и извънболничен и се замислите има ли някаква свъpзаност с Тpейдинга- може да "падне ябълка на главата".
Знае се, че имам акции тук, ама давам и пътечка за pазмисъл и ... pешение кой каквото иска - купува / пpодава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе им знам стоковата гама,ама знам че работата е сериозна,а детайлите сами
си ги разнищтвайте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеда бе и на лепенки от Украйна
си ги разнищтвайте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИстината е,че са палучили големи поръчки и искат да разширят производството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеЗапочна ли яхо-то, Имп ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар