IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Медика АД (5MA / MDIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Акционер на Медика с 9 600 акции е решил всички точки на общото събрание

Коментар

• УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

С настоящото Ви информираме, че на 14.11.2014 г. се проведе извънредно Общо събрание на акционерите на „МЕДИКА” АД.

Общото събрание овласти Управителния съвет на „МЕДИКА” АД да извърши сделките по чл. 114, ал. 1 от ЗППЦК, посочени в мотивирания доклад на Управителния съвет за целесъобразността и условията на сделките, приложен в писмените материали за Общото събрание.
      Протоколът от Общото събрание на акционерите на „МЕДИКА” АД, проведено на 14.11.2014 г., ще Ви бъде изпратен в определения от закона срок.
      Стойчо Пангев -
      Изпълнителен директор на “МЕДИКА” АД
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
        Донев увеличава дела на Софарма в Медика (на добри цени!) което също е добър знак за ДОХ и Медика! Определено са наляха доста ликвидни пари в Доверие!
        +1!
        Така е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
          Тука друго пише:
          http://x3news.com/download/?id=261141
          ;
          Донев увеличава дела на Софарма в Медика (на добри цени!) което също е добър знак за ДОХ и Медика! Определено са наляха доста ликвидни пари в Доверие!

Коментар

Пичове май Донев прехвърля своите 10% Медика от Софарма към Доверие

Мисля че за напред ще е добре за консолидираният отчет на ДОХ с тези очаквани ръстове на Медика.
            Тука друго пише:
            http://x3news.com/download/?id=261141
            Уведомяваме Ви, че на 30.10.2014 г. “Доверие Капитал” АД, ЕИК 130362127 – дъщерно дружество на “Доверие Обединен Холдинг”АД, продаде 729 661 броя акции от капитала на “Медика”АД, представляващи 7.25%. След продажбата участието на “Доверие капитал”АД в капитала на “Медика”АД е 76.24 %.

На 30.10.2014 г. “Доверие Обединен Холдинг”АД извърши продажба на целия пакет акции от капитала на дъщерното си дружество”Вратица Враца”АД, гр.Враца както следва:
            - пряко притежавани 5 000 броя акции, представляващи 0.66% от капитала на дружеството;
            - чрез дъщерното си дружество “Индустриален Холдинг Доверие “АД – 602 734 броя акции, представляващи 79.38% от капитала на ”Вратица Враца”АД, гр.Враца
            ;

Коментар

• Само за инфо... пакетите се прехвърлят от Елана... От там е продавача...

Коментар

Пичове май Донев прехвърля своите 10% Медика от Софарма към Доверие

Мисля че за напред ще е добре за консолидираният отчет на ДОХ с тези очаквани ръстове на Медика.
                За няколко дена станаха повече от 10 %...

Коментар

• Пичове май Донев прехвърля своите 10% Медика от Софарма към Доверие

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Много си закъснял, аз отдавна имам
                    Щом компанията инвестира и се развива, влиза в полезрението ми

Коментар

• Много си закъснял, аз отдавна имам

Коментар

• Почвам да я следя тази компания

Коментар

• Тук яко хвърчат яки пакети...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Примавера.

Дивидент: нъцки, защото парите - за инвестиция - нова лаборатория и модернизация.

Споко и - не бъдете алчни
                            Казах ви че ще разширяват производството следствие на големи поръчки.

Коментар

• Медика е компанията, която промени много неща в живота ми.
                              Сега нямам акции там, то я следя какво се случва.
                              Като се замисля и наредя нещата откакто бях акционер там 2007 година - предполагам, че има още нещо свързано със сегашните решения.
                              Събитията не бяха никак малко - свързани с устави, стари решения на управляващите, действия и подходи по общите събрания и т.н.

Коментар

• Примавера.

Дивидент: нъцки, защото парите - за инвестиция - нова лаборатория и модернизация.

Споко и - не бъдете алчни
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X