Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Медика АД (5MA / MDIKA)
Collapse
X
-
УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
С настоящото Ви информираме, че на 14.11.2014 г. се проведе извънредно Общо събрание на акционерите на „МЕДИКА” АД.
Общото събрание овласти Управителния съвет на „МЕДИКА” АД да извърши сделките по чл. 114, ал. 1 от ЗППЦК, посочени в мотивирания доклад на Управителния съвет за целесъобразността и условията на сделките, приложен в писмените материали за Общото събрание.
Протоколът от Общото събрание на акционерите на „МЕДИКА” АД, проведено на 14.11.2014 г., ще Ви бъде изпратен в определения от закона срок.
Стойчо Пангев -
Изпълнителен директор на “МЕДИКА” АДdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеДонев увеличава дела на Софарма в Медика (на добри цени!) което също е добър знак за ДОХ и Медика! Определено са наляха доста ликвидни пари в Доверие!
Така е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеПичове май Донев прехвърля своите 10% Медика от Софарма към Доверие
Мисля че за напред ще е добре за консолидираният отчет на ДОХ с тези очаквани ръстове на Медика.
http://x3news.com/download/?id=261141
Уведомяваме Ви, че на 30.10.2014 г. “Доверие Капитал” АД, ЕИК 130362127 – дъщерно дружество на “Доверие Обединен Холдинг”АД, продаде 729 661 броя акции от капитала на “Медика”АД, представляващи 7.25%. След продажбата участието на “Доверие капитал”АД в капитала на “Медика”АД е 76.24 %.
На 30.10.2014 г. “Доверие Обединен Холдинг”АД извърши продажба на целия пакет акции от капитала на дъщерното си дружество”Вратица Враца”АД, гр.Враца както следва:
- пряко притежавани 5 000 броя акции, представляващи 0.66% от капитала на дружеството;
- чрез дъщерното си дружество “Индустриален Холдинг Доверие “АД – 602 734 броя акции, представляващи 79.38% от капитала на ”Вратица Враца”АД, гр.Враца
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеПичове май Донев прехвърля своите 10% Медика от Софарма към Доверие
Мисля че за напред ще е добре за консолидираният отчет на ДОХ с тези очаквани ръстове на Медика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМного си закъснял, аз отдавна имам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПримавера.
Дивидент: нъцки, защото парите - за инвестиция - нова лаборатория и модернизация.
Споко и - не бъдете алчни
Коментар
-
Медика е компанията, която промени много неща в живота ми.
Сега нямам акции там, то я следя какво се случва.
Като се замисля и наредя нещата откакто бях акционер там 2007 година - предполагам, че има още нещо свързано със сегашните решения.
Събитията не бяха никак малко - свързани с устави, стари решения на управляващите, действия и подходи по общите събрания и т.н.
Коментар
Коментар