Чичо Оги май няма с кой да играе табла
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Медика АД (5MA / MDIKA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемалката ми шест годишна принцеса иска да я водя да й ги покажа
Иска СОФАРМА да види детето - тука в Пловдив само коли с логото й показвам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ аз мисля: Медика скоро ще бъде опапана.
Ще ида, ще ида - аз - знаеш: обичам да ходя в секси кулите.
Иска СОФАРМА да види детето - тука в Пловдив само коли с логото й показвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИнтересно защо чичо Оги втора година отряза дивидентите за акционерите? Нима вече подготвя вливането? Ако ида на оса Импето трябва да пита!!!
Ще ида, ще ида - аз - знаеш: обичам да ходя в секси кулите.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Кои са новите акционери.Читави ли са..
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...ofarma-188248/
И новите като старите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз не можах да ида – и ного се притеснявах, че това може да провали сборището... слава богу – някой достойно ме е заместил.
А и подобна цифра не е в мой стил – не е ли очевидно?
Сгрешил си думичката - не е СТИЛ, а ВЪЗМОЖНОСТИ !!!
Сложи си ръката на сърцето и се поправи !!!
Двамата с Тони разбихте вратите на кулите от посещения, кой от кой по-напред да сте там. Тони даже втори офис щял да си наема !!Last edited by fortiss; 20.11.2014, 15:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеИмпето?
А и подобна цифра не е в мой стил – не е ли очевидно?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Коментар