IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Медика АД (5MA / MDIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    Първоначално изпратено от GALBA
    ОБЯВА!!!!

Купувам MDIKA неограничено количество на 14лв.

И аз, и аз !!! На 2.8 кинта в още по-неограничено количество... :-)

Близо троен ръст на тримесечната печалба спрямо миналата година - как ви се вижда?

Е,2.8,прекаляваш!!Аз съм ги купувал на 14 и тази цена ми е удобна,да не сваляме прекалено...!:-) Ще се наложи да се надцакваме!

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
      ОБЯВА!!!!

И аз, и аз !!! На 2.8 кинта в още по-неограничено количество... :-)

Близо троен ръст на тримесечната печалба спрямо миналата година - как ви се вижда?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• .

Малко ми се струва за международна компания от рода на Медика.
        Можеше още една нула да добавят това е сериозна и трудоемка работа.
        Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• мислех че Донев ще спре порочните практики в структурите на ДОВХЛ но явно или не е взел думата или ще играе и той на това хоро
          яко точилка

Коментар

• ОБЯВА!!!!

Коментар

• Тези от Доверие отдавна си я точат МЕДИКА , не е нещо ново:-)
              прекалените страх и алчност не са добри съветници

Коментар

• Маркетингът струва скъпо, но ако няма маркетинг, няма да има и фирма
                Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Честит брутен дивидент от 3 лв.
                  а тази сделка нормална ли е за вас?
                  Медика АД плаща до 0,45 млн. лв. на свързано лице за маркетингов анализ
                  http://www.investor.bg/?id=49565

Общото събрание на акционерите на Медика АД проведено на 20.04.2007 г. е овластило управителните органи да извършат сделки между Медика АД и Доверие Капитал АД със стойност до 450 000 лв. без ДДС, съобщи БФБ-София. Сделките са по смисъла на на чл. 114, ал. 5 от ЗППЦК, в случая сделки със свързани лица, каквото в случая е Доверие Капитал АД.

Предмета на сделките е изготвяне и актуализиране на маркетинговата стратегия на Медика АД-София, наричано по-долу възложител, и проучване на възможностите за разработване на нови пазари от страна на Доверие Капитал АД, наричано по-долу изпълнител. Проучване на нови източници на финансиране на възложителя и представляване на възложителя при неговите контакти с потенциални инвеститори. Подготвяне на икономическа обосновка на проектите на възложителя и оформяне на документите, подкрепящи икономическата им ефективност във връзка с кандидатстване за кредити от финансови институции; Консултиране и подпомагане изготвянето на годишните бюджети, както и анализиране и упражняване на контрол върху изпълнението на целия бюджет и отделните му показатели за текущата година; Помощ и консултации при подбор на доставчици и сключване на договори с тях; Изготвяне на оферти към клиенти и потенциални клиенти на възложителя и водене на преговори и кореспонденция, насочени към сключването на търговски договори; Планиране и подготвяне поетапното преминаване на счетоводната система! на възложителя към Международните счетоводни стандарти, включително обучаване на персонала; Представляване на възложителя в отношенията му със съконтрагенти, чуждестранни партньори и институции, включително изготвяне на необходимите документи, като доклади, отчети, както и воденето на съответните преписки и кореспонденция; Консултации във връзка с организационната структура на възложителя в системата за оценка, възнаграждение и стимулиране на неговия персонал; Подпомагане на възложителя при строителството на нови цехове и други обекти, при подбора и контактите му със строителни предприемачи, проектанти и лица, лицензирани или регистрирани да упражняват строителен надзор; Изготвяне на устни и писмени правни консултации и становища, както и предоставяне на други правни услуги;

Предоставяне на възложителя от изпълнителя на притежавани от него търговски марки, като лицензията се отнася до всички стоки и/или услуги, за които марките се ползват с правна закрила съгласно актовете им за регистрация; Оказване на текуща методологическа помощ във връзка с оперативната дейност на възложителя и подобряване на организацията на цялостната му дейност; Извършване по молба на възложителя и на всякакъв друг вид дейности и услуги, които по преценка на изпълнителя са от неговата компетентност.

Коментар

• ...

Коментар

• Хе-хе - кой луд продаде на 78 ?!?
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• znae6t kaji ne6to novo za MEDIKA nali si ot znae6tite

Коментар

• kato gledam politikata na MEDIKA na kade otiva mai mai do nikade nqma da q dokarat nai mnogo da si izgubqt i sega6nite vutre6ni pazari

Коментар

• 6te se pravi ne6to no nqkoi kazvat 4e 6te e hotel

Коментар

• В двора няма да има хотел ,а"М-ю Бриколаж".Така говорят злите езици.

Коментар

• ti mai mnogo znae6 za Medika Imperatore ) kaji ne6to novo koeto nie vse o6te ne znaem )

Коментар

Working...
                                X