IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Медика АД (5MA / MDIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много подценена акция заради ниската си ликвидност.

Ако тия направят едно сплитченце 1:10 ще има баси извергското Яхо-о-о-о-о !!!!
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• кой зарежда толкова усилено?
      и кой продава?
      както виждам само едни продава
      и вероятно като свършат акциите му ще има рязък скок нагоре по позицията
      и тези дни доста се ориентираха натам

Коментар

• Първоначално изпратено от dobi
        Мисля, че тези демонстрират усилено че не са вече секси
        Да, но само до вчера.

И аз видях отчета!
        http://www.KlikniTuk.com

Коментар

• Мисля, че тези демонстрират усилено че не са вече секси

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
            Импе,за едно друго ,да!!!Но за това,благодаря!!!Плантацииииии!!!
            Плантации какви плантации? И маковиците ми ли искаш? ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от vikitoria
              ДОБРА НОВИНА от инвестора

"Медика АД-София преустанови работата на линия за промазване на плат за пластири, поради невъзможност да се покрият завишените еконорми от средата на 2007 г., съобщи БФБ-София.

В същото време на пазара е пусната серия нови пластири - водоустойчив и дишащ пластир на ленти, прозрачен и хипоалергичен пластир на ленти, детски пластири на ленти и прикрепващ пластир за абокати.

На 18 септември предстои откриване на територията на производствената площадка на Медика АД в гр. Сандански на нова складова база, отговаряща на изискванията на GMP за производство и съхранение на лекарства.

Складовата база е с площ 1 300 кв. м. и включва складове за суровини, опаковъчни материали и готова продукция, карантинни зони, пробовземане и др. Общата стойност на инвестицията е в размер на 1,6 млн. лв.

За шестмесечието Медика АД отчете ръст на годишна база в нетната неконсолидирана печалба от 3,3 пъти до 621 хил. лв."

Ако направят и едно увеличение на капитала!!колко добре би било и за малкото малки акционери
              Тези от Медика спали ли са като са поръчвали новата линия и това преустановяване до какви загуби ще доведе?

Коментар

• Импе,за едно друго ,да!!!Но за това,благодаря!!!Плантацииииии!!!

Коментар

• Бльъ - Вики - той просто иска да ми гепи акцииките.

Коментар

• www.medica.bg -от това ли да се спасява?!

проблема на това дружество е малкия основен капитал и малкия фрее флот.Но се надяваме че и това ще се промени

Коментар

• Що да е слаба? Не е слаба. Много модерна фабрика.

Коментар

• Слаба манифактура!!!

Коментар

• Да се спасявам от Медика? Що? Медика е секси.

Коментар

• Импе,спасявай се!!!

Коментар

• Това значи просто модернизеране на производството....

Медика - Яхо-о-о-о-о-о !!!!

Коментар

• ДОБРА НОВИНА от инвестора

"Медика АД-София преустанови работата на линия за промазване на плат за пластири, поради невъзможност да се покрият завишените еконорми от средата на 2007 г., съобщи БФБ-София.

В същото време на пазара е пусната серия нови пластири - водоустойчив и дишащ пластир на ленти, прозрачен и хипоалергичен пластир на ленти, детски пластири на ленти и прикрепващ пластир за абокати.

На 18 септември предстои откриване на територията на производствената площадка на Медика АД в гр. Сандански на нова складова база, отговаряща на изискванията на GMP за производство и съхранение на лекарства.

Складовата база е с площ 1 300 кв. м. и включва складове за суровини, опаковъчни материали и готова продукция, карантинни зони, пробовземане и др. Общата стойност на инвестицията е в размер на 1,6 млн. лв.

За шестмесечието Медика АД отчете ръст на годишна база в нетната неконсолидирана печалба от 3,3 пъти до 621 хил. лв."

Ако направят и едно увеличение на капитала!!колко добре би било и за малкото малки акционери

Коментар

Working...
                                X