IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Медика АД (5MA / MDIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да, мой астматичен друже - май някои имаха предварителна вътрешна информация... Но кой ли продаваше такива обеми?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Новината е ясна Master, започна да ти се отваря парашута. На какво ли се дължи това повишение? Кой ли изкупи индийския ром ? Аз се досещам, а ти ?

Коментар

• Сосна печалба на Медика за деветмесечието - новината в Инвесторът вижте...

Коментар

• Кой се крие зад №156?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            Ми аз влязъл отдавна пак....
            А аз дебна, дебна и не можах. Сигур от алчност, ама сега си гриза ноктите. Тази позиция е най- голямата ми грешка. Трябваше да...

Коментар

• Ми аз влязъл отдавна пак....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                Май в някои сделки 156 купуват... Да не е като Вуте и Геле - дето отворили магазин и тъй като нямали клиенти, почнали сами да влизат и излизат, за да правят тарапана... :-)
                Импе ти влезе ли пак тука. Щото по едно време разпродаде, Каза, че пак ще влизаш и не знам какво направи.

Коментар

• Не. Само продават. А за правенето на "тарапана", това КФН го считат за манипулация и се съмнявам.

Коментар

• Май в някои сделки 156 купуват... Да не е като Вуте и Геле - дето отворили магазин и тъй като нямали клиенти, почнали сами да влизат и излизат, за да правят тарапана... :-)

Коментар

• А защо 156 така упорито продават?

Коментар

• за месец над 8% минаха тук!?

Коментар

• Истина - и днес и вчера, тая акция необикновено много се врътка....

Коментар

• днес стана още по-интересно. Не е препоръка за каквото и да е.
                            "Най-обичам да купувам акциите завинаги"

Коментар

• май някой събра нужното му количество за нещо !!ще стане интересно близките месеци и по тази забравена от спекулантите ИНВЕСТЦИЯ!!

не е препоръка за каквото и да било

Коментар

• днес ще приключи разпродажбата

Коментар

Working...
                                X