IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Медика АД (5MA / MDIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За нищо, просто утре, като можеш виж на сайта решението от ОС, пък и питай - то не боли :-) Това да не е Императорът, дето не казва подариха ли му спринцовка от Цитаделата на мацките или не? :-)

Коментар

• Аз сухото инфо го прочетох ония дни. Мисълта ми беше да не съм се объркал нещо
      Мерси все пак !

Коментар

• На събранието ще се гласува и за увеличаване на капитала на Медика АД от 335 623 лева на 10 068 690 лева, със собствени средства на дружеството чрез превръщане на част от печалбата в капитал, за сметка на неразпределена печалба от минали години. Това ще стане чрез издаване 9 733 067 броя обикновени, поименни безналични акции с право на глас, всяка една с номинална стойност от 1 лев. Новите акции, които се издават, се разпределят безплатно между акционерите, съразмерно на участието им в капитала до увеличаването му. Право да участват в увеличението на капитала имат лицата, придобили акции най-късно 14 дни след датата на решението на общото събрание за увеличаване на капитала. Посредник, предложен да обслужва увеличението на капитала, е Първа Финансова Брокерска Къща ООД.

Нямам акции, но това намерих като питах гугъл. Нещо не мога да хвана мрежата към борсата, явно хората спят в момента. Дано да съм полезен.

Императореее, Христос возкресе, твоята разказвателност - не :-) Всички чакат да кажеш нещо за срещата с г-н Донев, ти си мълчиш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
          Аз малко като недоразбрал. Последна дата за приобретяване на ценните книжа е 30 април. Към 8 май трябва да сме в Депозитаря.Т.е. преди 7ми май да не са продадени.
          С други думи кога най-рано закупени до 30 април акции могат да се продадат при необходимост със съответното право на дивидент и на новите 29 акции. Така също кога ще бъдат налични по кобоса ?

Мерси предварително !

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
            хора най разлини... тук късно ли е да се влезе на партито с голямото раздаване ?
            Ами защо не влезе досега? Действай бърже...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• моите очаквания са за сравнително бързо нарастване на продажбите и съответно печалбата
              вероятно леко ще се покачи и рентабилността
              това ще стане в по-голяма степен през 2009г
              това се разбра на събранието

Коментар

• Аз малко като недоразбрал. Последна дата за приобретяване на ценните книжа е 30 април. Към 8 май трябва да сме в Депозитаря.Т.е. преди 7ми май да не са продадени.
                С други думи кога най-рано закупени до 30 април акции могат да се продадат при необходимост със съответното право на дивидент и на новите 29 акции. Така също кога ще бъдат налични по кобоса ?

Мерси предварително !

Коментар

• хора най разлини... тук късно ли е да се влезе на партито с голямото раздаване ?
                  Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът

Не става дума за сосният дивидент, а за увеличаването на капиталът !!!

И ми е интересно този съсел как се е регистрирал с моят ник - буква по буква? Разбирате ли - проблемът не е в мене - никой няма да обърка оригиналният Император с близо 12 000 поста с някакъв имитатор с 5... но не забравяйте, че чест с присъствието си в нашият форум веч ни правят хора, с голямо влияние в сферата на Българската икономика... Представете си, че утре се появи клонинг на г-н Донев или г-н Митанкин и пусне измислена информация, с която яко да изманипулира пазарът?

аз написах как ги правят клонингите с ползване на едновремено кирилица и латиница в ника ник с а на килица и с а на латиница са различни никове нищо че изглежда еднакво

ДВИ -тата да трупат постове така ще ги различим
                    Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      Първоначално изпратено от wannarock
                      Импе, споко! Ти си неимитируем
                      Казах, че утре могат да изимитират някой влиятелен и отговорен човек и по този начин и борсовата търговия. Мен са ме имитирали многократно и безуспешно.
                      Съгласен съм, че е пропуск на Инвестора и не трябва да се допуска дублирането на никовете. Може би трябва да се обърнеш към модератора и да се корегират нещата. Възможно е да се направи ник на някое ДВИ и т.н., но чак да се манипулира борсата не ми се вярва.
                      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                        Импе, споко! Ти си неимитируем
                        Казах, че утре могат да изимитират някой влиятелен и отговорен човек и по този начин и борсовата търговия да изманипулират. Мен са ме имитирали многократно и безуспешно.

Коментар

• Импе, споко! Ти си неимитируем
                          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Svrakata
                            Първоначално изпратено от vhk
                            Според мен целта на упражнението е да се удвои или утрои капитализацията ,а това ще зависи от ценита на акциите която пазара ще даде след увеличението.
                            Предавам се - аз си мислех, че раздаването на дивидент намалява оценката на компанията... Ако раздадат 20 лв. дивидент сигурно ще се удесетори капитализацията, а ако пуснат кепенци, разпродадат всичко и го раздадат сигурно ще се изстреля до небесата....
                            Не става дума за сосният дивидент, а за увеличаването на капиталът !!!

И ми е интересно този съсел как се е регистрирал с моят ник - буква по буква? Разбирате ли - проблемът не е в мене - никой няма да обърка оригиналният Император с близо 12 000 поста с някакъв имитатор с 5... но не забравяйте, че чест с присъствието си в нашият форум веч ни правят хора, с голямо влияние в сферата на Българската икономика... Представете си, че утре се появи клонинг на г-н Донев или г-н Митанкин и пусне измислена информация, с която яко да изманипулира пазарът?

Коментар

• Първоначално изпратено от Импеpаторът
                              Да!
                              Компания това читава е!
                              Ще има тлъсто дивидентче :-) Поздравления!

Коментар

• Император 2 - да са махкаш от форума - узурпатори не щем.
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X