За нищо, просто утре, като можеш виж на сайта решението от ОС, пък и питай - то не боли :-) Това да не е Императорът, дето не казва подариха ли му спринцовка от Цитаделата на мацките или не? :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Медика АД (5MA / MDIKA)
Collapse
X
-
На събранието ще се гласува и за увеличаване на капитала на Медика АД от 335 623 лева на 10 068 690 лева, със собствени средства на дружеството чрез превръщане на част от печалбата в капитал, за сметка на неразпределена печалба от минали години. Това ще стане чрез издаване 9 733 067 броя обикновени, поименни безналични акции с право на глас, всяка една с номинална стойност от 1 лев. Новите акции, които се издават, се разпределят безплатно между акционерите, съразмерно на участието им в капитала до увеличаването му. Право да участват в увеличението на капитала имат лицата, придобили акции най-късно 14 дни след датата на решението на общото събрание за увеличаване на капитала. Посредник, предложен да обслужва увеличението на капитала, е Първа Финансова Брокерска Къща ООД.
Нямам акции, но това намерих като питах гугъл. Нещо не мога да хвана мрежата към борсата, явно хората спят в момента. Дано да съм полезен.
Императореее, Христос возкресе, твоята разказвателност - не :-) Всички чакат да кажеш нещо за срещата с г-н Донев, ти си мълчиш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataАз малко като недоразбрал. Последна дата за приобретяване на ценните книжа е 30 април. Към 8 май трябва да сме в Депозитаря.Т.е. преди 7ми май да не са продадени.
С други думи кога най-рано закупени до 30 април акции могат да се продадат при необходимост със съответното право на дивидент и на новите 29 акции. Така също кога ще бъдат налични по кобоса ?
Мерси предварително !
Коментар
-
Аз малко като недоразбрал. Последна дата за приобретяване на ценните книжа е 30 април. Към 8 май трябва да сме в Депозитаря.Т.е. преди 7ми май да не са продадени.
С други думи кога най-рано закупени до 30 април акции могат да се продадат при необходимост със съответното право на дивидент и на новите 29 акции. Така също кога ще бъдат налични по кобоса ?
Мерси предварително !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът
Не става дума за сосният дивидент, а за увеличаването на капиталът !!!
И ми е интересно този съсел как се е регистрирал с моят ник - буква по буква? Разбирате ли - проблемът не е в мене - никой няма да обърка оригиналният Император с близо 12 000 поста с някакъв имитатор с 5... но не забравяйте, че чест с присъствието си в нашият форум веч ни правят хора, с голямо влияние в сферата на Българската икономика... Представете си, че утре се появи клонинг на г-н Донев или г-н Митанкин и пусне измислена информация, с която яко да изманипулира пазарът?
аз написах как ги правят клонингите с ползване на едновремено кирилица и латиница в ника ник с а на килица и с а на латиница са различни никове нищо че изглежда еднакво
ДВИ -тата да трупат постове така ще ги различимBusiness as Usual
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от wannarockИмпе, споко! Ти си неимитируемНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockИмпе, споко! Ти си неимитируемМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SvrakataПървоначално изпратено от vhkСпоред мен целта на упражнението е да се удвои или утрои капитализацията ,а това ще зависи от ценита на акциите която пазара ще даде след увеличението.
И ми е интересно този съсел как се е регистрирал с моят ник - буква по буква? Разбирате ли - проблемът не е в мене - никой няма да обърка оригиналният Император с близо 12 000 поста с някакъв имитатор с 5... но не забравяйте, че чест с присъствието си в нашият форум веч ни правят хора, с голямо влияние в сферата на Българската икономика... Представете си, че утре се появи клонинг на г-н Донев или г-н Митанкин и пусне измислена информация, с която яко да изманипулира пазарът?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар