IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Медика АД (5MA / MDIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от be_google
    Първоначално изпратено от Императорът
    Драги Питагоров - и за мен е загадка, но това мнение со усмивчичката и 1-та бройка въобще не е мое !!!
    Доби - нескромно ще е да пускам туканка мои снимки с г-н Донев... освен това не аз правил.
    абе импе, какъв е този клонинг с едно мнение!!??
    онзи когото наричаме модератор защо просто не го изтрие това!?
    едното а се пише на латиница не на кирлица или п (P) англииско се ползва вместо българско р и става клонинг следете броиката постове
    Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
      Според мен целта на упражнението е да се удвои или утрои капитализацията ,а това ще зависи от ценита на акциите която пазара ще даде след увеличението.
      Предавам се - аз си мислех, че раздаването на дивидент намалява оценката на компанията... Ако раздадат 20 лв. дивидент сигурно ще се удесетори капитализацията, а ако пуснат кепенци, разпродадат всичко и го раздадат сигурно ще се изстреля до небесата....
      Човек без идея е като риба без велосипед

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Драги Питагоров - и за мен е загадка, но това мнение со усмивчичката и 1-та бройка въобще не е мое !!!
        Доби - нескромно ще е да пускам туканка мои снимки с г-н Донев... освен това не аз правил.
        абе импе, какъв е този клонинг с едно мнение!!??
        онзи когото наричаме модератор защо просто не го изтрие това!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Svrakata
          Първоначално изпратено от vhk
          "На събранието решиха още за разпределяне на дивидент върху старите акции. В размер на 3 лв. е брутният дивидент за една ценна книга. " Хитра лисица е Донев ,повиши дивидента от 1 лв. на 3лв. за да му мине успешно увеличението на капитала ,щото в момента настроенията на БФБ не са оптимистични.
          ???? За да му мине увеличението със собствени средства? Мдааааам, много е нужен дивидент за тази цел... Иначе нямаше как да стане!
          Според мен целта на упражнението е да се удвои или утрои капитализацията ,а това ще зависи от ценита на акциите която пазара ще даде след увеличението.

Коментар

• Да, тук е пълно с гениални изказвания.

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
              "На събранието решиха още за разпределяне на дивидент върху старите акции. В размер на 3 лв. е брутният дивидент за една ценна книга. " Хитра лисица е Донев ,повиши дивидента от 1 лв. на 3лв. за да му мине успешно увеличението на капитала ,щото в момента настроенията на БФБ не са оптимистични.
              ???? За да му мине увеличението със собствени средства? Мдааааам, много е нужен дивидент за тази цел... Иначе нямаше как да стане!
              Човек без идея е като риба без велосипед

Коментар

• "На събранието решиха още за разпределяне на дивидент върху старите акции. В размер на 3 лв. е брутният дивидент за една ценна книга. " Хитра лисица е Донев ,повиши дивидента от 1 лв. на 3лв. за да му мине успешно увеличението на капитала ,щото в момента настроенията на БФБ не са оптимистични.

Коментар

• ей това е компания....и мажоритар! ЧЕСТИТО НА АКЦИОНЕРИТЕ!
                  MDIKA 25 Април 2008 14:19 Медика реши за сплит и раздава дивидент

Акционерите на Медика АД решиха на общо събрание, провело се на 24 април, капиталът на компанията да бъде увеличен със собствени средства. Срещу 1 ценна книга всеки един от акционерите ще получи 29 броя нови акции от увеличението на капитала на компанията. Капиталът на производителя на санитарно-хигиенни материали се увеличава от 335 623 лв. на 10.068 690 лв.

На събранието решиха още за разпределяне на дивидент върху старите акции. В размер на 3 лв. е брутният дивидент за една ценна книга.

Последната сделка с акции на Медика АД е сключена на 23 април 2008 г. На борсата има оферти купува за книжата на компанията на нива 133.200 лв. и оферти продава на нива 141.000 лв.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА ИЛИ СЪВЕТ ЗА ТЪРГОВИЯ !!! НЕ ПРИТЕЖАВАМ АКЦ

Коментар

• Драги Питагоров - и за мен е загадка, но това мнение со усмивчичката и 1-та бройка въобще не е мое !!!
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Императоре, какво става? От 11301 мнения, отиде на 1 мнение... Поне да бяха 16384, та да речеш че някакъв 14 битов буфер се е препълнил...
                      http://photo-forum.net/joro/emoticon...conTheWave.gif

Коментар

• Иператоре, кам ги новините и снимките от ОСА? :-)

Коментар

• Освен това и други добри новини има - а аз чакам снимките... ;-)

Коментар

• Медика АД-София представи уведомление за паричен дивидент.
                            Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 24-04-2008 г. в 1504. На ОСА е гласуван дивидент за 2007 г. в общ размер на 1006869 Размер на дивидента за една акция бруто - 3 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 2.85 (само за акционери физчески лица) лв.
                            “Speculation is a business. It is neither guesswork nor a gamble. It is hard work and plenty of it.”

Коментар

• Доколкото разбрах- това са " 118" , но не знам за "КОГО".
                              не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• Май някой си пълни сосно... Дали не е отново г-н Донев, докато дребните инвеститори блеят? ;-)
                                Пазарът ни в момента е ненормален - самият факт, че тази акция не мърда нагоре, е най-доброто доказателство. Ако новината за 30-кратното увеличение на капиталът бе излязла на 8 септември (примерно), три дни след това една Медика щеше да се разменя поне срещу трима ревлювци.

Коментар

Working...
                                X