tezi dni slusham dosta reklamki po radioto za avtoaptechki "medika "
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Медика АД (5MA / MDIKA)
Collapse
X
-
Специални поздрави за Императорът от Съселът!!!
Винаги си ми бил много симпатичен!
Когато реших да опитам да избъзикам Цар Симеон Велики и Факушка,защото те прекалиха,не можах да се сдържа да не стана и Импе(п)атор - НО ОТ СИМПАТИЯ КЪМ ТЕБ,а не на бъзик!
Ако забелязахте,двойниците бяха миролюбиви и не пишеха глупости.По-скоро разведриха атмосферата,докато Инвесторът не им блокира профилите.Той трябва да забрани приемането на имена,съставени от кирилица и латиница едновременно.Лесно е.
Иначе казано,Импето е умно момче и правилно се насочи:
1. - Отпада.
2. - Вярно!
3. - Винаги съм знаел и затова не дразнех,а развеселявах.
4. - Тук съм всеки миг,но гледам да не досаждам с простотии.
Толкова се смяхме с жената на "Съсел" цял ден,че беше ясно,че не мога да не стана такъв!!!
Първоначално изпратено от Императорът...
А двойникът ми може да го няма по няколко причини:
1. Видял е, че не може да постигне целта си - да се представи за мене (ако това е било неговата цел).
2. Видял е, че е постигнал целта си - показал, че форумът може да бъде "пробит" (ако това е била неговата цел).
3. Осъзнал, че постъпва некоректно.
4. Драснал е нанякъде.
Първоначално изпратено от Цаp Симеон Велики
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътЕто ви и няколко снимчички. :-)
http://photo-zona.net/index.php?APP_...ALBUM_ID=13523
Скорпионов - а защо трябва да има прилики между двамата?There's a difference between knowing the Path and walking the Path.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътЕто ви и няколко снимчички. :-)
Скорпионов - а защо трябва да има прилики между двамата?
Коментар
-
От едната страна - г-н Донев, от другата... ако щете вярвайте, но това Малката сестра. Помирихме. :-)
Същата вечер на фотографското сборище помирих с един индивид, с който от година и повече се карахме зверски в тамошният форум... Във връзка со горепосочените обстоятелства, обявявам 24 за Международен ден на виртуалният мир... ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpionИмператоре, много са секси, това се искаше от четвъртък насам :-)
А за приликата - ами защото си ги сложил в един смислов ред, виж по-долу.
Иначе съм Скорпионова :-)
Сложил ги в един смислов ред, защото и двамата хора с достъп да вътрешно инфо.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Да - много ме готини... :-)
А двойникът ми може да го няма по няколко причини:
1. Видял е, че не може да постигне целта си - да се представи за мене (ако това е било неговата цел).
2. Видял е, че е постигнал целта си - показал, че форумът може да бъде "пробит" (ако това е била неговата цел).
3. Осъзнал, че постъпва некоректно.
4. Драснал е нанякъде.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ето ви и няколко снимчички. :-)
Скорпионов - а защо трябва да има прилики между двамата?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ми какво да река - делова среща, събрание един вид - запознах с г-н Донев, проведохме събранието по дневен ред, после той ми дари хапченца, снимахме, поговорихме малко, казахме си чао до сборището на Софарма и туй то...
За Медика - вдигнахме капиталът, гласувахме дивидентченце, договор тоже со Софарма за производство, со софарма трейдинг за дистрибуция, в Медика ще бъдат направени сосни инвестиции в следващите година-две, фармацефтичното производство ще се увеличи с поне 50%... с една дума Софарма и Медика се превръщат в могъща комбина, да не говорим за другите фабрики от групата Софарма, а оттам и перфектна инвестиция.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар