IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Медика АД (5MA / MDIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• tezi dni slusham dosta reklamki po radioto za avtoaptechki "medika "

Коментар

• какъв е този съсел на снимката, а пес няма ли да има
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Специални поздрави за Императорът от Съселът!!!
        Винаги си ми бил много симпатичен!
        Когато реших да опитам да избъзикам Цар Симеон Велики и Факушка,защото те прекалиха,не можах да се сдържа да не стана и Импе(п)атор - НО ОТ СИМПАТИЯ КЪМ ТЕБ,а не на бъзик!
        Ако забелязахте,двойниците бяха миролюбиви и не пишеха глупости.По-скоро разведриха атмосферата,докато Инвесторът не им блокира профилите.Той трябва да забрани приемането на имена,съставени от кирилица и латиница едновременно.Лесно е.
        Иначе казано,Импето е умно момче и правилно се насочи:
        1. - Отпада.
        2. - Вярно!
        3. - Винаги съм знаел и затова не дразнех,а развеселявах.
        4. - Тук съм всеки миг,но гледам да не досаждам с простотии.
        Толкова се смяхме с жената на "Съсел" цял ден,че беше ясно,че не мога да не стана такъв!!!
        Първоначално изпратено от Императорът
        ...
        А двойникът ми може да го няма по няколко причини:
        1. Видял е, че не може да постигне целта си - да се представи за мене (ако това е било неговата цел).
        2. Видял е, че е постигнал целта си - показал, че форумът може да бъде "пробит" (ако това е била неговата цел).
        3. Осъзнал, че постъпва некоректно.
        4. Драснал е нанякъде.

Първоначално изпратено от Цаp Симеон Велики

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
          Ето ви и няколко снимчички. :-)

http://photo-zona.net/index.php?APP_...ALBUM_ID=13523

Скорпионов - а защо трябва да има прилики между двамата?
          Ха! Това е на 3-ти етаж в заседателната зала (ББ 2000).
          There's a difference between knowing the Path and walking the Path.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            Ето ви и няколко снимчички. :-)

брей че хубавци, брей мамини златни...

Коментар

• Естествено не питах за г-н Донев, а за третия до вас и като писа, че това е малката сестра останах изумен. Още не мога да възприема факта ...

Коментар

• От едната страна - г-н Донев, от другата... ако щете вярвайте, но това Малката сестра. Помирихме. :-)

Същата вечер на фотографското сборище помирих с един индивид, с който от година и повече се карахме зверски в тамошният форум... Във връзка со горепосочените обстоятелства, обявявам 24 за Международен ден на виртуалният мир... ;-)
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе, кой е този до теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpion
                    Императоре, много са секси, това се искаше от четвъртък насам :-)

А за приликата - ами защото си ги сложил в един смислов ред, виж по-долу.
                    Иначе съм Скорпионова :-)
                    Извинявам се, драга госпожице или госпожо... :-)
                    Сложил ги в един смислов ред, защото и двамата хора с достъп да вътрешно инфо.

Коментар

• Императоре, много са секси, това се искаше от четвъртък насам :-)

А за приликата - ами защото си ги сложил в един смислов ред, виж по-долу.
                      Иначе съм Скорпионова :-)

Коментар

• Да - много ме готини... :-)

А двойникът ми може да го няма по няколко причини:

1. Видял е, че не може да постигне целта си - да се представи за мене (ако това е било неговата цел).
                        2. Видял е, че е постигнал целта си - показал, че форумът може да бъде "пробит" (ако това е била неговата цел).
                        3. Осъзнал, че постъпва некоректно.
                        4. Драснал е нанякъде.

Коментар

• Импе, с този костюм си убиец!
                          все едно сте във фирмено облекло на Софарма - почти еднакви - синя вратовръзка, черен костюм ))
                          ставаш за ДВИ ;-)
                          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Ето ви и няколко снимчички. :-)

Коментар

• И аз благодаря за инфото, Императоре!

Гледам ти го няма двойника :-)
                              Но четох, мислих (колкото мога с тези две гънки) и не проумях вкусовите ти рецептори - не мога да открия осем прилики между г-н Донев и г-н Митанкин :-) и по-малко не мога

Коментар

• Ми какво да река - делова среща, събрание един вид - запознах с г-н Донев, проведохме събранието по дневен ред, после той ми дари хапченца, снимахме, поговорихме малко, казахме си чао до сборището на Софарма и туй то...
                                За Медика - вдигнахме капиталът, гласувахме дивидентченце, договор тоже со Софарма за производство, со софарма трейдинг за дистрибуция, в Медика ще бъдат направени сосни инвестиции в следващите година-две, фармацефтичното производство ще се увеличи с поне 50%... с една дума Софарма и Медика се превръщат в могъща комбина, да не говорим за другите фабрики от групата Софарма, а оттам и перфектна инвестиция.

Коментар

Working...
                                X